Custard se používá především jako dezert, jako základ dezertu, nebo jako dezertní krémová náplň. Použijte pudink místo smetany nebo zmrzliny s vaším oblíbeným dezertem nebo dortem. Některé z našich oblíbených dezertů, které se hodí k pudinku, jsou Ovocný závin, ovocný crumble a pečená jablka. Do mísy přidejte nakrájený banán, přelijte pudinkem a posypte sušeným kokosem pro lahodný kokosovo-banánový pudink. Čerstvé nebo konzervované ovoce přelijte teplým pudinkem. Pro texturu můžete přidat drcené ořechy nebo semínka.
Složení: Kukuřičný škrob, příchuť, sůl, barviva annatto.
Příprava- 35g pudinku, 15 až 35g práškového cukru a 2 lžíce mléka vymíchejte do hladké pasty. Zahřejte 560ml mléka a smíchejte jej s připravenou pastou. Směs přiveďte k mírnému varu za stálého míchání. Množstvím mléka určujete hustotu výsledného produktu, cukru použijte dle chuti. Můžete použít i odstředěné mléko nebo smetanu.
Nutriční hodnoty ve 100g
Energie (kJ)- 346 kJ
Tuky- 1,4 g z toho saturované 0,9 g
Sacharidy- 14,3 g z toho cukrů 9,8 g
Bílkoviny- 3 g
Vláknina- 0,5 g
Sůl- 7 g
Kuchyně |
|
---|---|
Balení | 300 g |
Energie kJ | 346 kJ |
Sacharidy 100 g | 14 g |
Tuky 100 g | 2 g |
Bílkoviny 100 g | 3 g |
Min.Trvanlivost | 01/2026 |
S.P. | 44D |
Kompl. Balení ks | 12 |
EAN | 5000354912672 |
Země původu |
|

Custard
Objevte lahodný svět custardu – krémového dezertu, který dobyl srdce gurmánů po celém světě! Jaká je historie tohoto hedvábného pokušení, kde se vzal a jak se stal součástí oblíbených dezertů? Přečtěte si více o tom, jak se custard využívá v kuchyni, a inspirujte se, jak ho připravit doma!