Custard se používá především jako dezert, jako základ dezertu, nebo jako dezertní krémová náplň. Použijte pudink místo smetany nebo zmrzliny s vaším oblíbeným dezertem nebo dortem. Některé z našich oblíbených dezertů, které se hodí k pudinku, jsou Ovocný závin, ovocný crumble a pečená jablka. Do mísy přidejte nakrájený banán, přelijte pudinkem a posypte sušeným kokosem pro lahodný kokosovo-banánový pudink. Čerstvé nebo konzervované ovoce přelijte teplým pudinkem. Pro texturu můžete přidat drcené ořechy nebo semínka.
Složení: Cukr, smetana (glukóza, palmojádrový olej, mléčná bílkovina), modifikovaný kukuřičný škrob/obsahuje oxid siřičitý a siřičitany/, kokosový prášek, glukózový sirup, sušená celá vejce, příchuť, barviva E160a.
Alergeny- Mléko, vejce, siřičitany
Nutriční hodnoty ve 100g
Energie (kJ)- 1930 kJ
Energie (kcal)- 458 kcal
Tuky- 13 g z toho saturované 11 g
Sacharidy- 82 g z toho cukrů 59 g
Bílkoviny- 2,1 g
Vláknina- 2,4 g
Sůl- 0,52 g
Custard
Objevte lahodný svět custardu – krémového dezertu, který dobyl srdce gurmánů po celém světě! Jaká je historie tohoto hedvábného pokušení, kde se vzal a jak se stal součástí oblíbených dezertů? Přečtěte si více o tom, jak se custard využívá v kuchyni, a inspirujte se, jak ho připravit doma!