Jedna z celosvětově nejznámějších sojových omáček se sníženým obsahem soli. Více
Tradiční japonská sojová omáčka se vyrábí přírodním procesem vaření ze čtyř složek, sóji, pšenice, vody a soli. Kikkoman sojová omáčka má jemnou, kořeněnou vůni. Tato omáčka se používá v Japonsku při běžném vaření denně k dochucení různých jídel, polévek, k rybě, k masu, při konzumaci sushi k nakládání masa, do salátů apod. Verze se sníženým obsahem soli o 43%.
Složení: Voda, sójové boby, pšenice, sůl, ocet kvasný lihový, alkohol, cukr
Alergeny- sója, pšenice.
Nutriční hodnoty ve 100g
Energie (kJ)- 450 kJ
Energie (kcal)- 107 kcal
Tuky- 0 g
Sacharidy- 6,9 g z toho cukrů 3,9 g
Bílkoviny- 9,7 g
Sůl - 9,1 g