Jídášovo ucho černobílé v asii známé jako černé houby Více
Návod k použití: Nekonzumujte syrové!. Před použitím namočte do vody horké 80 stupňů na 10 minut a poté propláchněte studenou tekoucí vodou. Odkrojíme tvrdé středy a přidáme do syrových zeleninových salátů, polévek, omáček, k masu, popřípaděk rýži. Obsahují velké množství minerálních látek ( vápníku, hořčíku, fosforu, draslíku, sodíku a antioxidantů ( látky přispívající k čistění těla a zlepšení kvality vlasů, pleti, nehtů. Tato houba je známá v číně více jak 300 let. Skladujte na suchém místě.
Nutriční hodnoty na 100g
Energie- 1006 kJ / 240 kcal
Tuky- 0 g z toho saturované 0 g
Sacharidy- 66 g z toho cukry 0 g
Bílkoviny- 12 g
Sůl -0 g
Balení | 100 g |
---|---|
Bílkoviny 100 g | 12 g |
Dietní omezení | Bez arašídů, Bez celeru, Bez hořčice, Bez korýšů, Bez mléka, Bez měkkýšů, Bez ořechů, Bez přidaného cukru, Bez přidaného glutamátu, Bez přidaných barviv, Bez ryb, Bez sezamu, Bez siřičitanů, Bez sóji, Bez vlčího bobu, Bezlepkové, Bezvaječné, Bez přidaných konzervantů |
Energie kcal | 240 kcal |
Energie kJ | 1006 kj |
Kuchyně | Čínská |
Min.Trvanlivost | 10/2025 |
Sacharidy 100 g | 66 g |
Tuky 100 g | 0 g |
Země původu | Čína |
S.P. | 42A |
Kompl. Balení ks | 50 |
EAN | 6927777502435 |