Lobo Panang kari pasta 50 g
Pokud se necítíte na přípravu asijských specialit sami, můžete vyzkoušet namíchané směsi, ze kterých snadno připravíte oblíbené jídlo. Z této směsi uvaříte skvělou omáčku Panang kari.
Složení- chilli, citrónová tráva, šalotka, česnek, sůl, galangal, koření (kaffir limetka kůra, koriandr, bílý pepř), arašídy, krevety pasta (krevety, sůl). Může obsahovat stopy ryb.
Alergeny: Arašídy, ryby, korýši.
Recept: 250 g hovězího nebo kuřecího masa nakrájejte na plátky. Zahřejte 250 ml kokosového mléka společně s kari pastou. Omáčku smažte dokud se nahoře neobjeví olej. Přidejte maso míchejte a smažte, dokud není maso hotové. Přidejte 250 ml vody. Přiveďte k varu. Přidejte limetkovou šťávu a chilli. Přiveďte opět k varu. Přidejte rybí omáčku podle chuti. Podávejte s vařenou rýží.
Nutriční hodnoty ve 100g
Energie (kJ)- 609 kJ
Energie (kcal)- 145 kcal
Tuky- 3,4 g z toho nasycené mastné kyseliny 0,7 g
Sacharidy- 19 g z toho cukry 5,5 g
Bílkoviny- 5,1 g
Sůl - 10,9 g

Recept na Panang kari
Objevte nezapomenutelnou chuť thajského Panang kari! Tento jednoduchý a lahodný recept vás okouzlí bohatou kombinací kokosového mléka, arašídů a koření. Připravte si doma exotické jídlo plné chuti, které vás přenese přímo do srdce Thajska.