Tradiční japonská sojová omáčka se vyrábí přírodním procesem vaření ze čtyř složek, sóji, pšenice, vody a soli. Kikkoman sojová omáčka má jemnou, kořeněnou vůni. Tato omáčka se používá v Japonsku při běžném vaření denně k dochucení různých jídel, polévek, k rybě, k masu, při konzumaci sushi k nakládání masa, do salátů apod.
Složení: Voda, sójové boby, pšenice, sůl.
Alergeny- sója, pšenice.
Nutriční hodnoty ve 100g
Energie (kJ)- 325 kJ
Energie (kcal)- 77 kcal
Tuky- 0 g
Sacharidy- 3,2 g z toho cukrů 0,6 g
Bílkoviny- 10 g
Sůl - 16,9 g
Alergeny | Obiloviny, Sója |
---|---|
Balení | 5 l |
Bílkoviny 100 g | 10 g |
Dietní omezení | Bez arašídů, Bez celeru, Bez hořčice, Bez korýšů, Bez mléka, Bez měkkýšů, Bez ořechů, Bez ryb, Bez sezamu, Bez siřičitanů, Bez vlčího bobu, Bezvaječné |
Energie kcal | 77 kcal |
Energie kJ | 325 kJ |
Kuchyně | Asijská, Japonská |
Min.Trvanlivost | 08/2025 |
Sacharidy 100 g | 3 g |
Tuky 100 g | 0 g |
Země původu | Nizozemí |
S.P. | 33C |
Kompl. Balení ks | 1 |
EAN | 8715035111202 |