Směs koření na Nasi Goreng je ideální pro přípravu tohoto oblíbeného indonéského pokrmu. Vytváří bohatou a vyváženou chuť s nádechem slanosti a kořeněnosti.
Složení: sušená zelenina 50% (cibule, bílá kapusta, pórek, červená paprika) koření 50% (pepř, koriandr, chilli, cucrcuma, kmín, galangal, zázvor, dextróza, palmový tuk, česnek, maltodrexin, prášek z krevet, extrakt z kvasnic, přírodní aroma, zvýrazňovače chuti (E621, E631), kyselina citronová (E330).
Alergeny: Korýši
Příprava: Potřebujete 450 g bílé rýže, 250 g vepřového nebo kuřecího masa, pepř, sůl, 2 až 3 vejce, 2 lžíce rostlinného oleje, koření Nasi Goreng. Uvařte rýži. Maso osolte, opepřete a osmažte na oleji do světle hněda. Přidejte vejce a za stálého míchání smažte. Přidejte koření Nasi Goreng a vařenou rýži.Vše dobře osmažte. Mužete ozdobit smaženým vejcem, praženými krevetami a čerstvým salátem. Koření Nasi Goreng můžete použít i třeba na vařené brambory. Přidává se až na konci vaření.
Nutriční hodnoty v 100 g
Energie (kJ) - 1125 kJ
Energie (kcal) - 269 kcal
Tuky - 4,2 g z toho nasycené mastné kyseliny 1,8 g
Sacharidy - 50 g z toho cukry 17 g
Bílkoviny - 11 g
Sůl - 0,09 g

Recept na Nasi Goreng rýži
Objevte tajemství pravého Nasi Goreng – lahodné smažené rýže plné chutí, která vás přenese přímo do srdce jihovýchodní Asie. Rychlý, chutný a plný exotických ingrediencí – tento recept si zamilujete!