Tapiokovou moukou lze nahradit běžnou pšeničnou mouku a je tedy výbornou alternativou pro lidi trpící celiakií. Mouka je výborná jako adekvátní náhrada pro výrobu pečiva v bezlepkové dietě.
Složení: Tapioková mouka
Nutriční hodnoty ve 100g
Energie (kJ)- 1480 kJ
Energie (kcal)- 348 kcal
Tuky- 0 g
Sacharidy- 87 g z toho cukry 0 g
Bílkoviny- 0 g
Sůl - 0,02 g
Balení | 400 g |
---|---|
Bílkoviny 100 g | 0 g |
Dietní omezení | Bez arašídů, Bez celeru, Bez hořčice, Bez korýšů, Bez mléka, Bez měkkýšů, Bez ořechů, Bez ryb, Bez sezamu, Bez siřičitanů, Bez sóji, Bez vlčího bobu, Bezlepkové, Bezvaječné |
Energie kcal | 348 kcal |
Energie kJ | 1480 kJ |
Kuchyně | Asijská, Filipínská, Japonská, Korejská, Sečuánská, Singapurská, Thajská, Vietnamská, Čínská |
Min.Trvanlivost | 12/2025 |
Sacharidy 100 g | 87 g |
Tuky 100 g | 0 g |
Země původu | Thajsko |
S.P. | 18A |
Kompl. Balení ks | 50 |
EAN | 8728200404160 |