Da Hong Pao, také známý jako „Velké šarlatové roucho“, je druh polofermentovaného čaje pocházejícího z provincie Fujian v Číně. Je to jeden z nejdražších a nejprestižnějších čajů na světě. Da Hong Pao se vyrábí z listů čajovníku, které jsou sklízeny v pohoří Wuyi. Listy jsou nejprve fermentovány po dobu několika hodin, což čaji dodává jeho jedinečnou chuť a vůni. Poté jsou listy sušeny a baleny. Da Hong Pao má sladkou, ovocnou chuť s lehkým květinovým nádechem. Je často popisován jako „čaj s chutí mléka a medu“. Da Hong Pao je také známý svou bohatou vůní, která je často popisována jako „vůně květinového pole“. Da Hong Pao je lahodný a zdravý nápoj, který je oblíbený po celém světě. Je to skvělý způsob, jak začít den, nebo si odpočinout a relaxovat večer. Pokud hledáte lahodný a zdravý čaj, je čaj Da Hong Pao skvělou volbou. Je to všestranný čaj, který lze vychutnat horký nebo studený.
Příprava- 2-3g čaje zalejte vodou o teplotě 85-95 stupňů celsia a louhujte 3-5 minut.
Kuchyně | |
---|---|
Balení | 20 g |
Min.Trvanlivost | 12/2025 |
S.P. | 13A |
Kompl. Balení ks | 8 |
EAN | 8720301107643 |
Země původu | |
Dietní omezení |