Tyto kvalitní rýžové nudle o šířce 5 mm jsou ideální pro přípravu polévek, stir-fry nebo salátů. Díky své pevné struktuře skvěle drží tvar a dokonale absorbují chuť omáček a koření. Vhodné pro rychlou přípravu asijských pokrmů.
Složení: rýžová mouka, voda
Návod na přípravu: Nudle namočte v horké nebo studené vodě na dobu 30-45 minut před další přípravou.
Nutriční hodnoty ve 100g
Energie (kJ)- 1514 kJ
Energie (kcal)- 356 kcal
Tuky- 0,8 g z toho nasycené mastné kyseliny 0,5 g
Sacharidy- 80 g z toho cukry 0 g
Bílkoviny- 7 g
Sůl- 0,02 g
Rýžové nudle
Objevte fascinující svět rýžových nudlí! Ať už jde o jemné vlasové nudle, široké plátky nebo tapiokové varianty, tyto nudle jsou základem mnoha asijských pokrmů. V našem článku se dozvíte jejich historii, jak se vyrábějí, a jak je můžete zařadit do vlastních kulinářských kreací. Ponořte se do tradičních chutí a textur, které vám přiblíží tajemství asijské kuchyně!