M.Trv. 11/2025
1 bod do věrnostního systému
Výborná sójová omáčka perfektní zejména na sushi a sashimi Více
Tradiční japonská sojová omáčka se vyrábí přírodním procesem vaření ze čtyř složek, sóji, pšenice, vody a soli. Tato sójová omáčka se používá hlavně při výrobě tradičních japonských pokrmů Sushi a Sashimi.
Složení: Sójová omáčka (voda, sójové boby, pšenice, sůl 76 %), voda, cukr, výtažek z kvasnic, sůl.
Alergeny- sója, pšenice.
Nutriční hodnoty ve 100g
Energie (kJ)- 349 kJ
Energie (kcal)- 82 kcal
Tuky- 0 g
Sacharidy- 8,8 g z toho cukrů 7,1 g
Bílkoviny- 8,2 g
Sůl - 13,4 g
Alergeny | Obiloviny, Sója |
---|---|
Balení | 250 ml |
Bílkoviny 100 g | 8 g |
Dietní omezení | Bez arašídů, Bez celeru, Bez hořčice, Bez korýšů, Bez mléka, Bez měkkýšů, Bez ořechů, Bez ryb, Bez sezamu, Bez siřičitanů, Bez vlčího bobu, Bezvaječné |
Energie kcal | 82 kcal |
Energie kJ | 349 kJ |
Kuchyně | Asijská, Japonská |
Min.Trvanlivost | 11/2025 |
Sacharidy 100 g | 9 g |
Tuky 100 g | 0 g |
Země původu | Nizozemí |
S.P. | 3B |
Kompl. Balení ks | 6 |
EAN | 8715035240308 |