Podává se zpravidla ke chlebům jako je naan, papadum, rýži a dalším.
Složení: Koriandr, česnek, zázvor, chilli, sůl, tamarind, hořčice, rostlinný olej (řepkový), směs koření, kyselina mléčná, kyselina citronová, kyselina octová, barva: E129.
Alergeny- Hořčice
Návod k použití- smíchejte 2-4 lžíce Kashmiri Masala se 2 lžícemi másla, přidejte 400g masa a marinujte 2 hodiny. Poté grilujte, smažte a můžete podávat.
Nutriční hodnoty ve 100g
Energie (kJ)- 388 kJ
Energie (kcal)- 94 kcal
Tuky- 7,4 g z toho saturované 0,6 g
Sacharidy- 4,4 g z toho cukrů 0,8 g
Bílkoviny- 2,3 g
Sůl - 2,3 g
Alergeny | Hořčice |
---|---|
Balení | 260 g |
Bílkoviny 100 g | 2 g |
Dietní omezení | Bez arašídů, Bez celeru, Bez korýšů, Bez mléka, Bez měkkýšů, Bez ořechů, Bez ryb, Bez sezamu, Bez siřičitanů, Bez sóji, Bez vlčího bobu, Bezlepkové, Bezvaječné |
Energie kcal | 94 kcal |
Energie kJ | 388 kJ |
Kuchyně | Asijská, Indická |
Min.Trvanlivost | 03/2026 |
Sacharidy 100 g | 4 g |
Tuky 100 g | 7 g |
Země původu | Velká Británie |
S.P. | 2C |
Kompl. Balení ks | 6 |
EAN | 7178600000126 |