Marináda na kuře Kai Yang pro přípravu Thajského kuřete. Více
Marináda na kuře Kai Yang pro přípravu tradičního Thajského kuřete.
Složení: sojový olej, cukr, česnek, hydrolyzované rostliny, bílkoviny (sója, kukuřice, pšenice), sůl, citronová tráva, koriandr, maltodextrin, pepř, kurkuma, bylinky a koření, hořčice.
Alergeny- sója, pšenice, hořčice
Příprava: Thajské grilované kuře kai Yang (4 porce)
. 1 balení Thajská grilovaná kuřecí marinády Kai Yang
. 900 g celé kuřecí stehna
. 2 lžíce rostlinného oleje
. salát nebo rajčata jako obloha
Krok 1.
Naložte kuřecí maso s marinádou a olejem. Zakryjte a nechte alespoň 1 hodinu marinovat.
Krok 2.
Grill: maso potírejte zbytkem marinády a občas otočte dokud nebude hotové.
Pečení v troubě: Předehřejte troubu na teplotu 190 ° C (375 ° F) a pečte 30-45 minut nebo dokud nebude maso hotové.(maso během pečení potírejte zbytkem marinády)
Smažení: Smažte na středním ohni až do zlatohněda.
Nutriční hodnoty ve 100g
Energie (kJ)- 1487 kJ
Energie (kcal)- 355 kcal
Tuky- 22 g z toho nasycené mastné kyseliny 3,2 g
Sacharidy- 35 g z toho cukrů 30 g
Bílkoviny- 4,3 g
Sůl- 15,3 g
Vláknina- 3,2 g
Alergeny | Hořčice, Obiloviny, Sója |
---|---|
Balení | 50 g |
Bílkoviny 100 g | 4,3 g |
Dietní omezení | Bez arašídů, Bez celeru, Bez korýšů, Bez mléka, Bez měkkýšů, Bez ořechů, Bez přidaného glutamátu, Bez přidaných barviv, Bez ryb, Bez sezamu, Bez siřičitanů, Bez vlčího bobu, Bezvaječné, Bez přidaných konzervantů |
Energie kcal | 355 kcal |
Energie kJ | 1487 kJ |
Kuchyně | Asijská, Thajská |
Min.Trvanlivost | 09/2025 |
Perfektní pro/ jako | Marináda, Maso |
Sacharidy 100 g | 35 g |
Tuky 100 g | 22 g |
Země původu | Thajsko |
S.P. | 15A |
Kompl. Balení ks | 12 |
EAN | 8886390200037 |