Marináda na kuře Kai Yang pro přípravu tradičního Thajského kuřete.
Složení: sojový olej, cukr, česnek, hydrolyzované rostliny, bílkoviny (sója, kukuřice, pšenice), sůl, citronová tráva, koriandr, maltodextrin, pepř, kurkuma, bylinky a koření, hořčice.
Alergeny- sója, pšenice, hořčice
Příprava: Thajské grilované kuře kai Yang (4 porce)
. 1 balení Thajská grilovaná kuřecí marinády Kai Yang
. 900 g celé kuřecí stehna
. 2 lžíce rostlinného oleje
. salát nebo rajčata jako obloha
Krok 1.
Naložte kuřecí maso s marinádou a olejem. Zakryjte a nechte alespoň 1 hodinu marinovat.
Krok 2.
Grill: maso potírejte zbytkem marinády a občas otočte dokud nebude hotové.
Pečení v troubě: Předehřejte troubu na teplotu 190 ° C (375 ° F) a pečte 30-45 minut nebo dokud nebude maso hotové.(maso během pečení potírejte zbytkem marinády)
Smažení: Smažte na středním ohni až do zlatohněda.
Nutriční hodnoty ve 100g
Energie (kJ)- 1487 kJ
Energie (kcal)- 355 kcal
Tuky- 22 g z toho nasycené mastné kyseliny 3,2 g
Sacharidy- 35 g z toho cukrů 30 g
Bílkoviny- 4,3 g
Sůl- 15,3 g
Vláknina- 3,2 g
Alergeny | Hořčice, Obiloviny, Sója |
---|---|
Dietní omezení | Bez arašídů, Bez celeru, Bez korýšů, Bez mléka, Bez měkkýšů, Bez ořechů, Bez ryb, Bez sezamu, Bez siřičitanů, Bez vlčího bobu, Bezvaječné |
Kuchyně | |
Balení | 50 g |
Energie kJ | 1487 kJ |
Energie kcal | 355 kcal |
Sacharidy 100 g | 35 g |
Tuky 100 g | 22 g |
Bílkoviny 100 g | 4,3 g |
Min.Trvanlivost | 01/2026 |
S.P. | 15A |
Kompl. Balení ks | 12 |
EAN | 8886390200037 |
Země původu |