Citrónový čaj je cenným zdrojem vitamínu C. Výborné pro studené i teplé nápoje. Více
Začátek tohoto čaje je v Jižní Koreji kde citróny zpracovávají tradiční metodou již přes tisíc let.
Příprava- Na přípravu jednoho čaje nebo jedné limonády rozmíchejte 2-3 lžíce směsi v 1 hrnku teplé nebo studené vody. Při využití se fantazii meze nekladou. Vyzkoušejte třeba s toustem a máslem, přidejte do perníku, nebo použijte jako marinádu.
Složení: Kandovaný citron 50%, fruktóza, čištěná voda, didaktanty: E466, E440, emulgátor: E407, regulátor kyselosti: E330, vitamin C.
Skladujte na suchém a chladném místě. Po otevření skladujte v chladničce.
Nutriční hodnoty na 100g
Energie (kJ)- 1100 kJ
Energie (kcal)- 263 kcal
Tuky- 0,3 g z toho saturované 0,1 g
Sacharidy- 65 g z toho cukrů 57 g
Bílkoviny- 0,3 g
Sůl - 0,14 g
Korejský Citrónový Čaj
Zajímá vás korejský citronový čaj? Tento osvěžující nápoj plný citrusové chuti je oblíbený po celém světě. Přečtěte si více o jeho tradiční přípravě a zajímavostech, které vás překvapí!