Nudle Ottogi ramen jsou v Jižní Koreji velmi oblíbené. Jsou o něco tlustší a mají pevnější texturu než jiné instantní nudle. Tato varianta není příliš pikantní.
Složení: Nudle (106,8g): PŠENIČNÁ mouka 61%, modifikovaný škrob (bramborový, tapiokový), palmový olej, bramborový škrob, sůl, kvasnicový extrakt, regulátory kyselosti: E501, E452, barvivo: E101. Polévkový prášek (11g): Sůl, cukr, zvýrazňovače chuti: E621, E627, E631, SÓJOVÁ omáčka v prášku (SÓJA, PŠENICE, sůl), hydrolyzovaný rostlinný protein (SÓJA, PŠENICE, kukuřice), červená chilli paprička, SÓJOVÁ pasta v prášku (SÓJA , PŠENICE), kvasnicový extrakt, česnekový prášek, palmový olej v prášku, glukóza, černý pepř, maltodextrin, prášek z chaluhového extraktu (kelp, dextrin, sůl), chilli extrakt. Dehydrovaná zeleninová směs (2,2 g): čínské zelí, texturovaný rostlinný protein (SÓJA, PŠENICE), mrkev, zelená cibule, houba shiitake, mořská řasa.
Alergeny: Pšenice, soja. Může obsahovat stopové množství ječmene, mléka, vajec, ořechů, ryb, celeru, hořčice, měkýšů, korýšů a sezamu.
Nutriční hodnoty ve 100g
Energie- 1760 kJ / 421 kcal
Tuk- 13 g z toho saturované 6,7 g
Sacharidy- 66 g z toho cukry 3,3 g
Bílkoviny- 10 g
Sůl- 3,9 g
Návod na přípravu: Vložte zeleninový mix do 550ml vody a přiveďte k varu. Přidejte polévkový prášek, nudle a vařte 4 minuty. Dobře promíchejte a servírujte.