Směs pro přípravu tradiční Indické krémové omáčky Korma kari.
Složení: sojový olej, koriandr,česnek zázvor, sůl, cibule, rajčatový protlak, chilli, kurkuma, černý pepř, badyán, kmín, bylinky a koření, tamarind.
Alergeny- sója
Příprava: Indická Korma Curry Spice pasta
. 1 balení indické korma kari koření
. 1 velká cibule, jemně nakrájená
. 1 polévková lžička rostlinného oleje
. 450 g vykostěného kuřecího masa, nakrájené na velké kusy
. 1 šálek (220 ml) vody
. 2 lžičky smetany, kokosového krému nebo jogurtu
. 2 polévková lžička mandlových vloček, drcené Kešu ořechy nebo čerstvý koriandr jako obloha
Krok 1 Zahřejte olej v hrnci s nepřilnavým povrchem na středním ohni. Přidejte pastu z cibule a koření a míchejte 2 minuty.
Krok 2 Přidejte maso a míchejte 3 minuty. Přidejte vodu a přiveďte k varu.
Krok 3 Snižte teplotu a vařte 15 minut nebo dokud nebude maso uvařeno. Občas promíchejte. Odstraňte z ohně a vmíchejte smetanu, kokosový krém nebo jogurt.
Nutriční hodnoty ve 100g
Energie (kJ)- 1134 kJ
Energie (kcal)- 271 kcal
Tuky- 22 g z toho nasycené mastné kyseliny 3,3 g
Sacharidy- 11 g z toho cukrů 5,2 g
Bílkoviny- 3,4 g
Sůl - 10 g
Vláknina- 7,3 g
Viky Ověřená recenze
KladyVynikajúca pasta, trochu som sa pri príprave opláchla a použila smotanu na varenie miesto niečo hustejšieho ako napríklad jogurt, ale trochu vody s mú ...více
Zápory