Směs pro přípravu tradiční Indické krémové omáčky Korma kari.
Složení: sojový olej, koriandr,česnek zázvor, sůl, cibule, rajčatový protlak, chilli, kurkuma, černý pepř, badyán, kmín, bylinky a koření, tamarind.
Alergeny- sója
Příprava: Indická Korma Curry Spice pasta
. 1 balení indické korma kari koření
. 1 velká cibule, jemně nakrájená
. 1 polévková lžička rostlinného oleje
. 450 g vykostěného kuřecího masa, nakrájené na velké kusy
. 1 šálek (220 ml) vody
. 2 lžičky smetany, kokosového krému nebo jogurtu
. 2 polévková lžička mandlových vloček, drcené Kešu ořechy nebo čerstvý koriandr jako obloha
Krok 1 Zahřejte olej v hrnci s nepřilnavým povrchem na středním ohni. Přidejte pastu z cibule a koření a míchejte 2 minuty.
Krok 2 Přidejte maso a míchejte 3 minuty. Přidejte vodu a přiveďte k varu.
Krok 3 Snižte teplotu a vařte 15 minut nebo dokud nebude maso uvařeno. Občas promíchejte. Odstraňte z ohně a vmíchejte smetanu, kokosový krém nebo jogurt.
Nutriční hodnoty ve 100g
Energie (kJ)- 1134 kJ
Energie (kcal)- 271 kcal
Tuky- 22 g z toho nasycené mastné kyseliny 3,3 g
Sacharidy- 11 g z toho cukrů 5,2 g
Bílkoviny- 3,4 g
Sůl - 10 g
Vláknina- 7,3 g
Alergeny | Sója |
---|---|
Dietní omezení | Bez arašídů, Bez celeru, Bez hořčice, Bez korýšů, Bez mléka, Bez měkkýšů, Bez ořechů, Bez ryb, Bez sezamu, Bez vlčího bobu, Bezlepkové, Bezvaječné |
Kuchyně | |
Balení | 50 g |
Energie kJ | 1134 kJ |
Energie kcal | 271 kcal |
Sacharidy 100 g | 11 g |
Tuky 100 g | 22 g |
Bílkoviny 100 g | 3,4 g |
Min.Trvanlivost | 04/2025 |
Vláknina 100 g | 7,3 g |
S.P. | 15A |
Kompl. Balení ks | 12 |
EAN | 8886390202017 |
Země původu |