Směs pro přípravu tradiční Indické krémové omáčky. Více
Směs pro přípravu tradiční Indické krémové omáčky Korma kari.
Složení: sojový olej, koriandr,česnek zázvor, sůl, cibule, rajčatový protlak, chilli, kurkuma, černý pepř, badyán, kmín, bylinky a koření, tamarind.
Alergeny- sója
Příprava: Indická Korma Curry Spice pasta
. 1 balení indické korma kari koření
. 1 velká cibule, jemně nakrájená
. 1 polévková lžička rostlinného oleje
. 450 g vykostěného kuřecího masa, nakrájené na velké kusy
. 1 šálek (220 ml) vody
. 2 lžičky smetany, kokosového krému nebo jogurtu
. 2 polévková lžička mandlových vloček, drcené Kešu ořechy nebo čerstvý koriandr jako obloha
Krok 1 Zahřejte olej v hrnci s nepřilnavým povrchem na středním ohni. Přidejte pastu z cibule a koření a míchejte 2 minuty.
Krok 2 Přidejte maso a míchejte 3 minuty. Přidejte vodu a přiveďte k varu.
Krok 3 Snižte teplotu a vařte 15 minut nebo dokud nebude maso uvařeno. Občas promíchejte. Odstraňte z ohně a vmíchejte smetanu, kokosový krém nebo jogurt.
Nutriční hodnoty ve 100g
Energie (kJ)- 1134 kJ
Energie (kcal)- 271 kcal
Tuky- 22 g z toho nasycené mastné kyseliny 3,3 g
Sacharidy- 11 g z toho cukrů 5,2 g
Bílkoviny- 3,4 g
Sůl - 10 g
Vláknina- 7,3 g
Alergeny | Sója |
---|---|
Balení | 50 g |
Bílkoviny 100 g | 3,4 g |
Dietní omezení | Bez arašídů, Bez celeru, Bez hořčice, Bez korýšů, Bez mléka, Bez měkkýšů, Bez ořechů, Bez přidaného glutamátu, Bez přidaných barviv, Bez ryb, Bez sezamu, Bez vlčího bobu, Bezlepkové, Bezvaječné, Bez přidaných konzervantů |
Energie kcal | 271 kcal |
Energie kJ | 1134 kJ |
Kuchyně | Asijská, Indická |
Min.Trvanlivost | 04/2025 |
Perfektní pro/ jako | Maso, Omáčku |
Sacharidy 100 g | 11 g |
Tuky 100 g | 22 g |
Vláknina 100 g | 7,3 g |
Země původu | Thajsko |
S.P. | 15A |
Kompl. Balení ks | 12 |
EAN | 8886390202017 |