Směs pro přípravu tradiční Indonéské zeleninové omáčky sayur lodeh.
Složení:červené papriky, sojový olej, cibule, galangal, česnek, sůl, šalotka, cukr, zázvor, Lemongrass, mletá kurkuma, koriandr, kmín, bylinky a koření.
Bez přidaných barviv, konzervantů a glutamánu.
Alergeny- sója
Příprava: Indonéské zeleninové Curry
. 1 balení indonéské zeleniny Curry Spice pasty
. 2 lžíce rostlinného oleje
. 450 g kombinace nakrájeného zelí, zelených fazolek a tofu
. 2 šálky (440 ml) kokosového mléka nebo mléka
. Curry listy jako obloha (volitelné)
Krok 1 Zahřejte olej v hrnci na středně nízké teplotě.
Přidejte koření a míchejte a smažte po dobu 1/2 minuty.
Krok 2 snižte teplotu; přidejte kokosové mléko, zeleninu a tofu a přiveďte k varu.
Krok 3 Vařte 20 minut nebo dokud nebude zelenina hotová. Podáváme horké s rýži nebo chlebem.
Nutriční hodnoty ve 100g
Energie (kJ)- 772 kJ
Energie (kcal)- 185 kcal
Tuky- 14 g z toho nasycené mastné kyseliny 2,1 g
Sacharidy- 11 g z toho cukrů 9,8 g
Bílkoviny- 1,8 g
Sůl - 7,3 g
Vláknina- 5 g
Alergeny | Sója |
---|---|
Balení | 50 g |
Bílkoviny 100 g | 1,8 g |
Dietní omezení | Bez arašídů, Bez celeru, Bez hořčice, Bez korýšů, Bez mléka, Bez měkkýšů, Bez ořechů, Bez ryb, Bez sezamu, Bez vlčího bobu, Bezlepkové, Bezvaječné |
Energie kcal | 185 kcal |
Energie kJ | 772 kJ |
Kuchyně | Asijská, Indonéská |
Min.Trvanlivost | 05/2026 |
Sacharidy 100 g | 11 g |
Tuky 100 g | 14 g |
Vláknina 100 g | 5 g |
Země původu | Thajsko |
S.P. | 15B |
Kompl. Balení ks | 12 |
EAN | 8886390201034 |