Směs pro přípravu tradiční Indonéské zeleninové omáčky. Více
Směs pro přípravu tradiční Indonéské zeleninové omáčky sayur lodeh.
Složení:červené papriky, sojový olej, cibule, galangal, česnek, sůl, šalotka, cukr, zázvor, Lemongrass, mletá kurkuma, koriandr, kmín, bylinky a koření.
Bez přidaných barviv, konzervantů a glutamánu.
Alergeny- sója
Příprava: Indonéské zeleninové Curry
. 1 balení indonéské zeleniny Curry Spice pasty
. 2 lžíce rostlinného oleje
. 450 g kombinace nakrájeného zelí, zelených fazolek a tofu
. 2 šálky (440 ml) kokosového mléka nebo mléka
. Curry listy jako obloha (volitelné)
Krok 1 Zahřejte olej v hrnci na středně nízké teplotě.
Přidejte koření a míchejte a smažte po dobu 1/2 minuty.
Krok 2 snižte teplotu; přidejte kokosové mléko, zeleninu a tofu a přiveďte k varu.
Krok 3 Vařte 20 minut nebo dokud nebude zelenina hotová. Podáváme horké s rýži nebo chlebem.
Nutriční hodnoty ve 100g
Energie (kJ)- 772 kJ
Energie (kcal)- 185 kcal
Tuky- 14 g z toho nasycené mastné kyseliny 2,1 g
Sacharidy- 11 g z toho cukrů 9,8 g
Bílkoviny- 1,8 g
Sůl - 7,3 g
Vláknina- 5 g
Alergeny | Sója |
---|---|
Balení | 50 g |
Bílkoviny 100 g | 1,8 g |
Dietní omezení | Bez arašídů, Bez celeru, Bez hořčice, Bez korýšů, Bez mléka, Bez měkkýšů, Bez ořechů, Bez přidaného glutamátu, Bez přidaných barviv, Bez ryb, Bez sezamu, Bez vlčího bobu, Bezlepkové, Bezvaječné, Bez přidaných konzervantů |
Energie kcal | 185 kcal |
Energie kJ | 772 kJ |
Kuchyně | Asijská, Indonéská |
Min.Trvanlivost | 06/2025 |
Perfektní pro/ jako | Omáčku, Zeleninu |
Sacharidy 100 g | 11 g |
Tuky 100 g | 14 g |
Vláknina 100 g | 5 g |
Země původu | Thajsko |
S.P. | 15B |
Kompl. Balení ks | 12 |
EAN | 8886390201034 |