AHG Pasta na zeleninové kari Sayur Lodeh 50 g
AHG Pasta na zeleninové kari Sayur Lodeh 50 g


Směs pro přípravu tradiční indonéské zeleninové omáčky sayur lodeh. Tato směs koření je ideální pro přípravu aromatické a chutné zeleninové omáčky, která skvěle doplňuje různé druhy zeleniny a rýži.
Složení:červené papriky, sojový olej, cibule, galangal, česnek, sůl, šalotka, cukr, zázvor, Lemongrass, mletá kurkuma, koriandr, kmín, bylinky a koření.
Bez přidaných barviv, konzervantů a glutamánu.
Alergeny- sója
Příprava: Indonéské zeleninové Curry
. 1 balení indonéské zeleniny Curry Spice pasty
. 2 lžíce rostlinného oleje
. 450 g kombinace nakrájeného zelí, zelených fazolek a tofu
. 2 šálky (440 ml) kokosového mléka nebo mléka
. Curry listy jako obloha (volitelné)
Krok 1 Zahřejte olej v hrnci na středně nízké teplotě.
Přidejte koření a míchejte a smažte po dobu 1/2 minuty.
Krok 2 snižte teplotu; přidejte kokosové mléko, zeleninu a tofu a přiveďte k varu.
Krok 3 Vařte 20 minut nebo dokud nebude zelenina hotová. Podáváme horké s rýži nebo chlebem.
Nutriční hodnoty ve 100g
Energie (kJ)- 772 kJ
Energie (kcal)- 185 kcal
Tuky- 14 g z toho nasycené mastné kyseliny 2,1 g
Sacharidy- 11 g z toho cukrů 9,8 g
Bílkoviny- 1,8 g
Sůl - 7,3 g
Vláknina- 5 g

Recept na zeleninové kari Sayur Lodeh
Objevte chuť exotické Indonésie s tímto lahodným zeleninovým kari Sayur Lodeh. Krémové kokosové mléko, čerstvá zelenina a koření vytvoří dokonalý pokrm, který potěší vaše chuťové buňky. Ideální volba pro zdravé a chutné jídlo!