AHG Pasta Vindaloo Kari 50 g


Cena
45 Kč s DPH
90 Kč/100 g

Značka zboží
Asian Home Gourmet

Kód produktu
16323

Skladem - Objednávky přijaté v pracovní dny do 12H expedujeme ve stejný den. Platí u objednaných položek které jsou skladem!
ks
(13 ks Skladem)

Směs pro přípravu tradiční Indické pikantní omáčky. Více

Směs pro přípravu tradiční Indické pikantní omáčky vindaloo kari.

Složení: sojový olej, chilli, sůl, koriandr, rajčatový protlak, česnek, cukr, zázvor, sezamový olej, černý pepř, koření, hořčice, Tamarind.

Bez přidaných barviv a konzervantů.

Alergeny- sója, hořčice¨

Příprava: Indického Vindaloo Curry (4 porce)

. 1 balení indického Vindaloo curry koření
. 450 g vykostěného kuřecího masa, nakrájeného na větší kusy
. 1 polévková lžička rostlinného oleje
. 1 cibule, jemně nasekaná
. 1/2 šálku (110 ml) rajčatového pyré nebo nakrájených rajčat
. 1/3 šálku (75 ml) vody
. Mátové listy jako oblohu
Krok 1. Zahřejte olej v hrnci s nepřilnavým povrchem na středním ohni. Přidejte cibuli a koření a smažte asi 2 minuty.
Krok 2. Přidejte maso a míchejte 3 minuty. Přidéjte vodu a počkejte než začne vřít. Poté vmíchejte rajčatovém pyré nebo rajčata.
Krok 3. Snižte teplotu, zakryjte pokličkou a vařte 15 minut nebo do uvaření. Příležitostně promícháme. Ozdobíme oblohou a podáváme horké s rýží nebo chlebem.

Nutriční hodnoty ve 100g

Energie (kJ)- 1005 kJ

Energie (kcal)- 240 kcal                       

Tuky- 20 g z toho nasycené mastné kyseliny 3,1 g

Sacharidy- 9 g z toho cukrů 6,5 g

Bílkoviny- 2,3 g

Sůl - 13 g

Vláknina- 7,7 g

Alergeny Hořčice, Sezam, Sója
Balení 50 g
Bílkoviny 100 g 2,3 g
Dietní omezení Bez arašídů, Bez celeru, Bez korýšů, Bez mléka, Bez měkkýšů, Bez ořechů, Bez ryb, Bez vlčího bobu, Bezlepkové, Bezvaječné
Energie kcal 240 kcal
Energie kJ 1005 kJ
Kuchyně Asijská, Indická
Min.Trvanlivost 05/2026
Sacharidy 100 g 9 g
Tuky 100 g 20 g
Vláknina 100 g 7,7 g
Země původu Thajsko
S.P. 15A
Kompl. Balení ks 12
EAN 8886390202024