AHG Pasta Vindaloo Kari 50 g
AHG Pasta Vindaloo Kari 50 g

Směs pro přípravu tradiční Indické pikantní omáčky. Více
Kód produktu: 16323 Možnosti dopravy
Směs pro přípravu tradiční indické pikantní omáčky vindaloo kari. Tato směs koření přináší autentickou chuť indického vindaloo kari s pikantními a výraznými tóny. Ideální pro přípravu omáčky, která skvěle doplní maso nebo zeleninu.
Složení: sojový olej, chilli, sůl, koriandr, rajčatový protlak, česnek, cukr, zázvor, sezamový olej, černý pepř, koření, hořčice, Tamarind.
Bez přidaných barviv a konzervantů.
Alergeny- sója, hořčice¨
Příprava: Indického Vindaloo Curry (4 porce)
. 1 balení indického Vindaloo curry koření
. 450 g vykostěného kuřecího masa, nakrájeného na větší kusy
. 1 polévková lžička rostlinného oleje
. 1 cibule, jemně nasekaná
. 1/2 šálku (110 ml) rajčatového pyré nebo nakrájených rajčat
. 1/3 šálku (75 ml) vody
. Mátové listy jako oblohu
Krok 1. Zahřejte olej v hrnci s nepřilnavým povrchem na středním ohni. Přidejte cibuli a koření a smažte asi 2 minuty.
Krok 2. Přidejte maso a míchejte 3 minuty. Přidéjte vodu a počkejte než začne vřít. Poté vmíchejte rajčatovém pyré nebo rajčata.
Krok 3. Snižte teplotu, zakryjte pokličkou a vařte 15 minut nebo do uvaření. Příležitostně promícháme. Ozdobíme oblohou a podáváme horké s rýží nebo chlebem.
Nutriční hodnoty ve 100g
Energie (kJ)- 1005 kJ
Energie (kcal)- 240 kcal
Tuky- 20 g z toho nasycené mastné kyseliny 3,1 g
Sacharidy- 9 g z toho cukrů 6,5 g
Bílkoviny- 2,3 g
Sůl - 13 g
Vláknina- 7,7 g
Heuschen & Schrouff Oriental Food Trading B.V.
P.O. 30202
6370 KE Landgraaf
The Netherlands
OFFICE@HEUSCHENSCHROUFF.COM
+31(0) 45 533 82 00
paula_trilli Ověřená recenze
KladyVelice dobrá autentická chuť vindaloo. Není nic pro slabé povahy - opravdu pálí jako čert.
Zápory

Recept na Vindaloo kari
Milujete pikantní jídla plná výrazných chutí? Vindaloo kari vás ohromí svou intenzitou a dokonale vyváženou kombinací koření. Připravte si ho doma a zažijte pravou exotickou explozi chutí!