Tenké a jemné rýžové nudle, které jsou ideální pro přípravu asijských pokrmů. Díky své vynikající kvalitě a lehké textuře se snadno připravují – stačí je pouze namočit do vroucí vody na několik minut. Tyto nudle jsou perfektní volbou pro studené saláty, polévky nebo smažené pokrmy. Využijte je k přípravě pokrmů, které budou nejen chutné, ale i zdravé a rychlé. Skvělá volba pro každodenní vaření i speciální asijské recepty!
Složení: Rýžové vlasové nudle
Příprava: Vložte rýžové nudle do vroucí vody. Nechejte vařit 4-5 minut, příležitostně promíchejte. Nudle mohou být podávány v polévkách nebo jiných pokrmech.
Nutriční hodnoty ve 100g
Energie (kJ)- 1506 kJ
Energie (kcal)- 352 kcal
Tuky- 1,06 g z toho nasycené mastné kyseliny 0,52 g
Sacharidy- 79,8 g z toho cukr 0,24 g
Bílkoviny- 5,91 g
Sůl- 0,0034 g
Rýžové nudle
Objevte fascinující svět rýžových nudlí! Ať už jde o jemné vlasové nudle, široké plátky nebo tapiokové varianty, tyto nudle jsou základem mnoha asijských pokrmů. V našem článku se dozvíte jejich historii, jak se vyrábějí, a jak je můžete zařadit do vlastních kulinářských kreací. Ponořte se do tradičních chutí a textur, které vám přiblíží tajemství asijské kuchyně!