Výborný pro marinování masových pokrmů, kachny a na ochucení tmavých omáček Více
Tento sladko-kyselý rýžový ocet má silné a vytrvalé sladové aroma. Připomíná sójovou omáčku a sladový ocet. Jeho výrazná, lehce sladká a jemně kyselá chuť dokonale doplňuje asijské pokrmy, ale skvěle se hodí i pro kreativní experimenty ve vaší kuchyni. Černý rýžový ocet je ideální pro dochucení polévek, omáček nebo k ochucení rýže. Skvěle se hodí i k přípravě sushi nebo do různých marinád na ryby a drůbež.
Složení: voda, lepkavá rýže 25%, pšeničné otruby, cukr, sůl.
Alergeny- pšenice
Nutriční hodnoty na 100g
Energie- 142 kJ / 34 kcal
Tuky- 0 g
Sacharidy- 4 g z toho cukry 2,5 g
Bílkoviny- 4 g
Sůl -1,9 g

Rýžový Ocet
Rýžový ocet je tajemstvím autentických asijských chutí! V našem článku zjistíte, jak ho využít při vaření, proč je ideální pro sushi a jak může obohatit vaše recepty. Přečtěte si, jak tento jedinečný ocet pozvedne vaše pokrmy na novou úroveň!

Černý rýžový ocet a ocet z hnědé rýže
Poznejte intenzivní chuť černého octa a octa z hnědé rýže, dvě speciality, které vnesou do vašich pokrmů bohaté chuťové tóny. Zjistěte, v čem se liší, a inspirujte se recepty, kde využijete jejich kouřové a oříškové tóny pro výjimečné marinády, omáčky a stir-fry pokrmy!