V asijské kuchyni je nepostradatelný, má jemnou decentně kyselou chuť. Je vyroben z fermentované rýže a neobsahuje kalorie, tuk ani sodík. Neobejdete se bez něj při přípravě sushi. Výborně dochutí rýžové saláty, maso a ryby. Výborný do marinád, zálivek. Ve srovnání s naším obyčejným kvasným lihovým octem je více sladký než kyselý.
Složení: Pitná voda (60%), fermentovaná rýže (40%), kyselost 5%
Nutriční hodnoty na 100g
Energie- 63 kJ
Energie- 15 kcal
Tuky- 0 g
Sacharidy- 0,1 g
Bílkoviny- 0 g
Balení | 500 ml |
---|---|
Bílkoviny 100 g | 0 g |
Dietní omezení | Bez arašídů, Bez celeru, Bez hořčice, Bez korýšů, Bez mléka, Bez měkkýšů, Bez ořechů, Bez ryb, Bez sezamu, Bez siřičitanů, Bez sóji, Bez vlčího bobu, Bezlepkové, Bezvaječné |
Energie kcal | 15 kcal |
Energie kJ | 63 kJ |
Kuchyně | Asijská, Japonská, Thajská, Čínská |
Min.Trvanlivost | 12/2026 |
Sacharidy 100 g | 0,1 g |
Tuky 100 g | 0 g |
Země původu | Čína |
S.P. | 41B |
Kompl. Balení ks | 12 |
EAN | 6921180880791 |