V asijské kuchyni je nepostradatelný, má jemnou decentně kyselou chuť. Je vyroben z fermentované rýže a neobsahuje kalorie, tuk ani sodík. Neobejdete se bez něj při přípravě sushi. Výborně dochutí rýžové saláty, maso a ryby. Výborný do marinád, zálivek. Ve srovnání s naším obyčejným kvasným lihovým octem je více sladký než kyselý.
Složení: Pitná voda (60%), fermentovaná rýže (40%), kyselost 5%
Nutriční hodnoty na 100g
Energie- 63 kJ
Energie- 15 kcal
Tuky- 0 g
Sacharidy- 0,1 g
Bílkoviny- 0 g
Rýžový Ocet
Rýžový ocet je tajemstvím autentických asijských chutí! V našem článku zjistíte, jak ho využít při vaření, proč je ideální pro sushi a jak může obohatit vaše recepty. Přečtěte si, jak tento jedinečný ocet pozvedne vaše pokrmy na novou úroveň!