Fermentovaný lihový ocet 500 ml

Ottogi Fermentovaný lihový Ocet 500 ml
Ottogi Fermentovaný lihový Ocet 500 ml

Cena
41 Kč s DPH
8,20 Kč/100 ml

Značka zboží
Ottogi

Kód produktu
9408

Skladem - Objednávky přijaté v pracovní dny do 12H expedujeme ve stejný den. Platí u objednaných položek které jsou skladem!
ks
(30 ks Skladem)

Fermentovaný lihový Ocet Ottogi je založen na ječmeni. Více

Fermentovaný lihový ocet je základní kuchyňská přísada, která vzniká fermentací ethanolu pomocí octových bakterií. Tento ocet je známý svou intenzivní kyselostí a univerzálním využitím v kuchyni. Hodí se nejen do marinád, zálivek a omáček, ale také pro nakládání zeleniny, kdy pomáhá prodloužit trvanlivost a obohacuje chuť.

Je oblíbený především pro svou čistou chuť, která zvýrazňuje jednotlivé složky pokrmů, aniž by je přehlušila. Fermentovaný lihový ocet je tak ideální volbou pro všechny, kdo hledají jednoduchý způsob, jak dodat jídlům příjemnou kyselost a osvěžující charakter.

Složení: voda, alkohol, sladový výtažek z ječmene.

Alergeny- Obiloviny

Alergeny Obiloviny
Kuchyně Česká
Balení 500 ml
Min.Trvanlivost 07/2026
S.P. 1A
Kompl. Balení ks 24
EAN 8801045200217
Země původu Jižní Korea

Naposledy navštívené1

Expedujeme do 24 hod.

Expedujeme do 24 hod.

Zboží skladem objednané do 12H v pracovní den zpravidla expedujeme ve stejný den. Objednávky po 12H případně o víkendu a svátcích jsou expedovány následující pracovní den.