Nejen asijské octy - Země původu - Jižní Korea
U nás především netradiční druhy octů používané zejména v asijských kuchyních.
Ottogi Rýžový Ocet z Hnědé Rýže 500 ml
Skladem
44 Kč
(8,80 Kč/100 ml)
39,29 Kč bez DPH
39,29 Kč bez DPH
Výborný k přípravě sushi, přípravu zálivky a marinád na maso a ryby.
Ottogi Jablečný ocet 500 ml
Skladem
59 Kč
(11,80 Kč/100 ml)
52,68 Kč bez DPH
52,68 Kč bez DPH
Jablečný ocet se vyrábí fermentací a tradiční výroba trvá přibližně měsíc
Ottogi Sladový ocet 500 ml
Skladem
41 Kč
(8,19 Kč/100 ml)
36,61 Kč bez DPH
36,61 Kč bez DPH
Přírodní sladový ocet Ottogi je založen na ječmeni. Tento ocet je méně ostrý než bílý přírodní ocet.
Tipy a Recepty
Vše o octu
Kde se vzal ocet? Jaké jsou typické octy v Asii a jak se používají?