Nejen asijské octy - Země původu - Jižní Korea
U nás především netradiční druhy octů používané zejména v asijských kuchyních.
Rychlé info
M.Trv. 07/2026
Ottogi Sladový ocet 500 ml
Počet hvězdiček je 1 z 5
Skladem
41 Kč
(8,20 Kč/100 ml)
36,61 Kč bez DPH
36,61 Kč bez DPH
Přírodní sladový ocet Ottogi je založen na ječmeni. Tento ocet je méně ostrý než bílý přírodní ocet.
Rychlé info
M.Trv. 07/2026
Ottogi Jablečný ocet 500 ml
Počet hvězdiček je 5 z 5
Skladem
50 Kč
(10 Kč/100 ml)
44,64 Kč bez DPH
44,64 Kč bez DPH
Bílkoviny 100 g | 0 g |
---|---|
Sacharidy 100 g | 3 g |
Tuky 100 g | 0 g |
Jablečný ocet se vyrábí fermentací a tradiční výroba trvá přibližně měsíc
Rychlé info
M.Trv. 09/2026
Ottogi Rýžový Ocet z Hnědé Rýže 500 ml
Není skladem
41 Kč
(8,20 Kč/100 ml)
36,61 Kč bez DPH
36,61 Kč bez DPH
Bílkoviny 100 g | 0 g |
---|---|
Sacharidy 100 g | 5 g |
Tuky 100 g | 0 g |
Výborný k přípravě sushi, přípravu zálivky a marinád na maso a ryby.
Vše o octu
Kde se vzal ocet? Jaké jsou typické octy v Asii a jak se používají?