Nejen asijské octy - Země původu - Jižní Korea

U nás především netradiční druhy octů používané zejména v asijských kuchyních.

Rychlé info M.Trv. 07/2026
Ottogi Sladový ocet 500 ml

Ottogi Sladový ocet 500 ml

Počet hvězdiček je 1 z 5
Skladem
41 Kč (8,20 Kč/100 ml)
36,61 Kč bez DPH
Přírodní sladový ocet Ottogi je založen na ječmeni. Tento ocet je méně ostrý než bílý přírodní ocet.
Rychlé info M.Trv. 07/2026
Ottogi Jablečný ocet 500 ml

Ottogi Jablečný ocet 500 ml

Počet hvězdiček je 5 z 5
Skladem
50 Kč (10 Kč/100 ml)
44,64 Kč bez DPH
Bílkoviny 100 g 0 g
Sacharidy 100 g 3 g
Tuky 100 g 0 g
Jablečný ocet se vyrábí fermentací a tradiční výroba trvá přibližně měsíc
Rychlé info M.Trv. 09/2026
Ottogi Rýžový Ocet z Hnědé Rýže 500 ml

Ottogi Rýžový Ocet z Hnědé Rýže 500 ml

Není skladem
41 Kč (8,20 Kč/100 ml)
36,61 Kč bez DPH
Bílkoviny 100 g 0 g
Sacharidy 100 g 5 g
Tuky 100 g 0 g
Výborný k přípravě sushi, přípravu zálivky a marinád na maso a ryby.

Vše o octu

Vše o octu

Kde se vzal ocet? Jaké jsou typické octy v Asii a jak se používají?