Jemné nudle vyrobené z tapioky a rýže jsou ideální pro přípravu různých asijských pokrmů. Díky své lehké textuře a schopnosti absorbovat chutě se skvěle hodí do polévek, salátů nebo smažených pokrmů. Rychlá příprava – stačí je jen namočit do horké vody a můžete je použít k vytváření autentických jídel, jako jsou vietnamské či thajské speciality. Vychutnejte si výjimečnou chuť a kvalitu s těmito všestrannými nudlemi, které přinášejí pravou asijskou atmosféru přímo do vaší kuchyně.
Složení: rýžová mouka 89,2%, tapiokový škrob 10,3%, sůl.
Návod na přípravu: vařte nudle ve vroucí vodě po dobu 3-5 minut. Přeceďte a opláchněte studenou vodou.
Nutriční hodnoty 100 g
Energie (kJ) - 1495 kJ
Energie (kcal) - 357 kcal
Tuky - 0,5 g z toho nasycené mastné kyseliny 0,2 g
Sacharidy - 81 g tohoto cukru 0,8 g
Protein - 5,4 g
Sůl - 0,65 g
Vláknina- 1,1 g
Kuchyně |
|
---|---|
Balení | 400 g |
Min.Trvanlivost | 11/2025 |
S.P. | 39A |
Kompl. Balení ks | 20 |
EAN | 8934746052028 |
Země původu |
|
paula_trilli Ověřená recenze
KladyTyto široké nudle mi moc chutnali. Zdravější varianta nudlí.
Zápory

Rýžové nudle
Objevte fascinující svět rýžových nudlí! Ať už jde o jemné vlasové nudle, široké plátky nebo tapiokové varianty, tyto nudle jsou základem mnoha asijských pokrmů. V našem článku se dozvíte jejich historii, jak se vyrábějí, a jak je můžete zařadit do vlastních kulinářských kreací. Ponořte se do tradičních chutí a textur, které vám přiblíží tajemství asijské kuchyně!