Základ mnoha asijských pokrmů. Více
Červená kari pasta se používá jako základ mnoha asijských pokrmů. Červená kari pasta je pikantnější než zelená nebo žlutá varianta a je tedy vhodná především do pikantnějších delikates.
Složení: chilli, citronová tráva, česnek, sůl, galangal, šalotka, krevetová pasta, limetové listy, kmín
Alergeny: korýši, ryby
Návod na přípravu
1. Zahřejte 1 šálek kokosového mléka (250 ml) společně s pastou z kari a míchejte, dokud se nahoře neobjeví olej.
2. Přidejte 250g nakrájeného kuřecího nebo hovězího masa a duste dokud není maso měkké.
3. Přidejte 250ml kokosového mléka, lilek, sladkou bazalku a chilli. Vařte dokud není měkké.
4. Dochuťte rybí omáčkou, podávejte s rýží.
Nutriční hodnoty ve 100g
Energie (kJ)- 501 kJ
Energie (kcal)- 120 kcal
Tuky- 1,1 g z toho nasycené mastné kyseliny 0 g
Sacharidy- 18 g z toho cukrů 2,4 g
Bílkoviny- 3,9 g
Sůl - 12,1 g
Vláknina- 11 g
Alergeny | Korýši, Ryby |
---|---|
Balení | 50 g |
Bílkoviny 100 g | 3,9 g |
Dietní omezení | Bez arašídů, Bez celeru, Bez hořčice, Bez mléka, Bez měkkýšů, Bez ořechů, Bez přidaného glutamátu, Bez přidaných barviv, Bez sezamu, Bez sóji, Bez vlčího bobu, Bezlepkové, Bezvaječné, Bez přidaných konzervantů |
Energie kcal | 120 kcal |
Energie kJ | 501 kJ |
Kuchyně | Asijská, Thajská |
Min.Trvanlivost | 07/2025 |
Perfektní pro/ jako | Maso, Omáčku |
Sacharidy 100 g | 18 g |
Tuky 100 g | 1,1 g |
Vláknina 100 g | 11 g |
Země původu | Thajsko |
S.P. | 15B |
Kompl. Balení ks | 12 |
EAN | 8850030116217 |