Gogi Tempura 500 g
Tato směs je ideální pro přípravu křupavé tempury, která zachovává všechny chutě japonské kuchyně. S pečlivě vybranými ingrediencemi připravíte jemně osmaženou a křehkou tempuru, která potěší všechny milovníky japonských specialit. Stačí namočit, obalit a osmažit pro dokonalý zážitek.
Příprava: 500 g směsi se smíchá se 700 ml studené vody (poměr se může měnit podle potřeby). Zeleninu, ryby nebo maso ve vzniklém těstíčku namáčíme a ihned smažíme dozlatova.
Složení- pšeničná mouka, modifikovaný škrob, tapiokový škrob, pečící prášek, sůl, glutaman sodný
Alergeny- pšenice
Nutriční hodnoty ve 100g
Energie (kJ)- 173 kJ
Energie (kcal)- 41 kcal
Tuky- 1,5 g z toho saturované 0 g
Sacharidy- 4 g z toho cukry 0 g
Bílkoviny- 2,9 g
Sůl - 0 g

Recept na Kuřecí maso v tempuře a zeleninou
S Gogi Tempura mixem s kořením je příprava tempury s kuřecím masem a zeleninou rychlá a jednoduchá. Užijte si křupavé, lahodné kousky masa a zeleniny, které vás přenesou do srdce Japonska. Zkuste to ještě dnes a užijte si autentickou chuť!