Výborná sladká omáčka na rýži s bohatým aroma. Více
Tradiční japonská sojová omáčka se vyrábí přírodním procesem vaření ze čtyř složek, sóji, pšenice, vody a soli. Sladká sójová omáčka je výborná je na marinování a minutky, do polévek a základů, masových šťáv, omáček, orientálních jídel, dresingů, majonézových salátů a studených pikantních omáček. Výborná na jakoukoli uvařenou rýži.
Složení: Cukr, sójová omáčka (voda, sójové boby, pšenice, sůl), glukózový sirup, víno (oxid siřičitý), voda, sůl, výtažek z kvasnic.
Alergeny- sója, pšenice, siřičitany
Nutriční hodnoty ve 100g
Energie (kJ)- 1101 kJ
Energie (kcal)- 260 kcal
Tuky- 0 g
Sacharidy- 57 g z toho cukrů 52 g
Bílkoviny- 4,3 g
Sůl - 7,1 g
Alergeny | Obiloviny, Sója, Siřičitany |
---|---|
Balení | 250 ml |
Bílkoviny 100 g | 4 g |
Dietní omezení | Bez arašídů, Bez celeru, Bez hořčice, Bez korýšů, Bez mléka, Bez měkkýšů, Bez ořechů, Bez ryb, Bez sezamu, Bez vlčího bobu, Bezvaječné |
Energie kcal | 260 kcal |
Energie kJ | 1101 kJ |
Kuchyně | Asijská, Japonská |
Min.Trvanlivost | 05/2026 |
Sacharidy 100 g | 57 g |
Tuky 100 g | 0 g |
Země původu | Nizozemí |
S.P. | 2A |
Kompl. Balení ks | 6 |
EAN | 8715035250307 |