Ocet je určen k ochucení rýže na sushi. Přidává se do již uvařené rýže, kde dokonale spojí její chuť a konzistenci. Ideální poměr jsou 3 lžíce octu na 360g rýže. Ocet můžeme také přidávat do marinád na ryby a do salátů.
Složení: rýžový ocet (31 %), cukr, sůl.
Nutriční hodnoty ve 100g
Energie (kJ)- 706 kJ
Energie (kcal)- 166 kcal
Tuky- 0 g
Sacharidy- 38 g z toho cukrů 37 g
Bílkoviny- 0 g
Sůl - 7,5 g
Balení | 300 ml |
---|---|
Bílkoviny 100 g | 0 g |
Dietní omezení | Bez arašídů, Bez celeru, Bez hořčice, Bez korýšů, Bez mléka, Bez měkkýšů, Bez ořechů, Bez ryb, Bez sezamu, Bez siřičitanů, Bez sóji, Bez vlčího bobu, Bezlepkové, Bezvaječné |
Energie kcal | 166 kcal |
Energie kJ | 706 kJ |
Kuchyně | Asijská, Japonská |
Min.Trvanlivost | 10/2025 |
Sacharidy 100 g | 38 g |
Tuky 100 g | 0 g |
Země původu | Nizozemí |
S.P. | 26D |
Kompl. Balení ks | 12 |
EAN | 4901515349652 |