Směs pro přípravu tradiční indonéské omáčky. Více
Směs pro přípravu tradiční pikantní indonéské omáčky rendang kari.
Složení: červené papriky, sojový olej, cibule, galangal, česnek, sůl, šalotka, cukr, zázvor, citronová tráva, mletá kurkuma, koriandr, kmín, koření.
Bez přidaných barviv, konzervantů a glutamátu.
Alergeny- sója
Návod k přípravě
1.Rozehřejte 2 lžíce oleje na nepřilnavé pánvi a přidejte obsah balení. Míchejte 30 sekund.
2.Přidejte na kostičky nakrájené maso 450g/ hovězí nebo kuřecí nebo jehněčí/ a smažte 2 minuty.
3.Snižte teplotu, přidejte 440ml kokosového mléka. S pokličkou duste 30 minut.
4.Poté bez pokličky, za stálého míchání, vařte dalších 20 minut nebo dokud není maso měkké a omáčka téměř redukovaná.
5.Jako oblohu použijte kaffirové limetkové listy.
Nutriční hodnoty ve 100g
Energie (kJ)- 772 kJ
Energie (kcal)- 185 kcal
Tuky- 14 g z toho nasycené mastné kyseliny 2,1 g
Sacharidy- 11,2 g z toho cukrů 9,8 g
Bílkoviny- 1,8 g
Sůl - 7,3 g
Vláknina- 5 g
Alergeny | Sója |
---|---|
Balení | 50 g |
Bílkoviny 100 g | 1,8 g |
Dietní omezení | Bez arašídů, Bez celeru, Bez hořčice, Bez korýšů, Bez mléka, Bez měkkýšů, Bez ořechů, Bez přidaného glutamátu, Bez přidaných barviv, Bez ryb, Bez sezamu, Bez vlčího bobu, Bezlepkové, Bezvaječné, Bez přidaných konzervantů |
Energie kcal | 185 kcal |
Energie kJ | 772 kJ |
Kuchyně | Asijská, Indonéská |
Min.Trvanlivost | 07/2025 |
Perfektní pro/ jako | Maso, Omáčku |
Sacharidy 100 g | 11,2 g |
Tuky 100 g | 14 g |
Vláknina 100 g | 5 g |
Země původu | Thajsko |
S.P. | 15A |
Kompl. Balení ks | 12 |
EAN | 8886390201027 |