AHG Pasta Rendang kari 50 g

AHG Pasta Rendang kari 50 g
AHG Pasta Rendang kari 50 g

AHG Pasta Rendang kari 50 g


Kód produktu: 16325
Asian Home Gourmet Směs pro přípravu tradiční indonéské omáčky. Více
49 Kč (98 Kč/100 g) s DPH
Skladem - Objednávky přijaté v pracovní dny do 12H expedujeme ve stejný den. Platí u objednaných položek které jsou skladem! (12 ks)
Asian Home Gourmet Směs pro přípravu tradiční indonéské omáčky. Více
Značka zboží: Asian Home Gourmet Kód produktu: 16325

Směs pro přípravu tradiční pikantní indonéské omáčky rendang kari. Tato kořenící směs je ideální pro přípravu bohaté, aromatické a jemně pálivé omáčky, která perfektně doplňuje maso, zejména hovězí. Rendang kari je oblíbené jídlo s bohatou chutí, které je základem indonéské kuchyně.

Složení: červené papriky, sojový olej, cibule, galangal, česnek, sůl, šalotka, cukr, zázvor, citronová tráva, mletá kurkuma, koriandr, kmín, koření.

Bez přidaných barviv, konzervantů a glutamátu.

Alergeny- sója

Návod k přípravě

1.Rozehřejte 2 lžíce oleje na nepřilnavé pánvi a přidejte obsah balení. Míchejte 30 sekund.
2.Přidejte na kostičky nakrájené maso 450g/ hovězí nebo kuřecí nebo jehněčí/ a smažte 2 minuty.
3.Snižte teplotu, přidejte 440ml kokosového mléka. S pokličkou duste 30 minut.
4.Poté bez pokličky, za stálého míchání, vařte dalších 20 minut nebo dokud není maso měkké a omáčka téměř redukovaná.
5.Jako oblohu použijte kaffirové limetkové listy.

Nutriční hodnoty ve 100g

Energie (kJ)- 772 kJ

Energie (kcal)- 185 kcal

Tuky- 14 g z toho nasycené mastné kyseliny 2,1 g

Sacharidy- 11,2 g z toho cukrů 9,8 g

Bílkoviny- 1,8 g

Sůl - 7,3 g

Vláknina- 5 g

Heuschen & Schrouff Oriental Food Trading B.V.
P.O. 30202
6370 KE Landgraaf
The Netherlands

OFFICE@HEUSCHENSCHROUFF.COM

+31(0) 45 533 82 00

Alergeny Sója
Kuchyně Indonéská
Balení 50 g
Energie kJ 772 kJ
Energie kcal 185 kcal
Sacharidy 100 g 11,2 g
Tuky 100 g 14 g
Bílkoviny 100 g 1,8 g
Min.Trvanlivost 12/2026
Vláknina 100 g 5 g
S.P. 14C
Kompl. Balení ks 12
EAN 8886390201027
Země původu Thajsko
%s ...
%s
%image %title %code %s