V asijské kuchyni je nepostradatelný, má jemnou, decentně kyselou chuť. Neobejdete se bez něj při přípravě sushi. Výborně dochutí rýžové saláty, maso a ryby. Výborný do marinád a zálivek. Ve srovnání s naším obyčejným kvasným lihovým octem je více sladký než kyselý.
Složení: rýžový extrakt 6,8%, voda, glukoza, alkohol, oligosacharidy, E330, kvasnicový výtažek.
Nutriční hodnoty na 100g
Energie- 168 kJ / 40 kcal
Tuky- 0 g
Sacharidy- 5 g z toho cukry 4 g
Bílkoviny- 0 g
Balení | 500 ml |
---|---|
Bílkoviny 100 g | 0 g |
Dietní omezení | Bez arašídů, Bez celeru, Bez hořčice, Bez korýšů, Bez mléka, Bez měkkýšů, Bez ořechů, Bez ryb, Bez sezamu, Bez siřičitanů, Bez sóji, Bez vlčího bobu, Bezlepkové, Bezvaječné |
Energie kcal | 40 kcal |
Energie kJ | 168 kJ |
Kuchyně | Asijská, Japonská, Thajská, Čínská |
Min.Trvanlivost | 10/2026 |
Sacharidy 100 g | 5 g |
Tuky 100 g | 0 g |
Země původu | Jižní Korea |
S.P. | 17C |
Kompl. Balení ks | 24 |
EAN | 8801045203218 |