Ketjap manis je unikátní indonéská sojová omáčka, která se vyznačuje svou sladkou a hustou konzistencí. Vyrábí se kombinací soji a cukru, což jí dává bohatou, nasládlou chuť, ideální k dochucení pokrmů, marinování nebo jako dip. Skvěle doplňuje asijské pokrmy a dodává jim nezaměnitelný charakter.
Složení: voda, cukr, sůl, sójová hydrolyzovaná bílkovina, barvivo E150C, zahušťovadla E407, E412, E466, regulátor kyselosti E330, konzervant E211, aroma, koření.
Alergeny- sója.
Nutriční hodnoty ve 100g
Energie (kJ)- 789 kJ
Energie (kcal)- 186 kcal
Tuky- 0,7 g z toho nasycené mastné kyseliny 0,3 g
Sacharidy- 42 g z toho cukrů 40 g
Bílkoviny- 2,9 g
Sůl - 2,33 g