Ketjap manis je speciální druh výborné indonéské sojové omáčky, která se vyznačuje tím, že se vyrábí ze soji a cukru, takže je nasládlá a hustá.
Složení: voda, cukr, sůl, sójová hydrolyzovaná bílkovina, barvivo E150C, zahušťovadla E407, E412, E466, regulátor kyselosti E330, konzervant E211, aroma, koření.
Alergeny- sója.
Nutriční hodnoty ve 100g
Energie (kJ)- 789 kJ
Energie (kcal)- 186 kcal
Tuky- 0,7 g z toho nasycené mastné kyseliny 0,3 g
Sacharidy- 42 g z toho cukrů 40 g
Bílkoviny- 2,9 g
Sůl - 2,33 g
Alergeny | Sója |
---|---|
Balení | 250 ml |
Bílkoviny 100 g | 2,9 g |
Dietní omezení | Bez arašídů, Bez celeru, Bez hořčice, Bez korýšů, Bez mléka, Bez měkkýšů, Bez ořechů, Bez ryb, Bez sezamu, Bez siřičitanů, Bez vlčího bobu, Bezlepkové, Bezvaječné |
Energie kcal | 186 kcal |
Energie kJ | 789 kJ |
Kuchyně | Asijská, Indonéská |
Min.Trvanlivost | 02/2026 |
Sacharidy 100 g | 42 g |
Tuky 100 g | 0,7 g |
Země původu | Nizozemí |
S.P. | 6B |
Kompl. Balení ks | 12 |
EAN | 8710819006811 |
Vše o sójové omáčce
Sójová omáčka je jedno z nejstarších koření na světě. Z čeho se vyrábí, jaké druhy známe a další tipy v našem blogu.