Dek Som Boon Sojová Omáčka Tmavá Recept D 700 ml je skvělou volbou pro ty, kdo hledají intenzivnější a robustnější chuť sojové omáčky. Tato varianta D se liší od jiných verzí díky odlišnému způsobu fermentace, který jí dává silnější, hlubší a výraznější chuť. Podobně jako varianta B, i tato omáčka prochází pečlivým výrobním procesem, ale její specifické složení a délka fermentace vytvářejí omáčku s vyváženější sladko-slanou chutí a plnější texturou. Varianta D je ideální pro přípravu omáček, marinád a různých asijských pokrmů, kde je potřeba silnější chuť.
Složení: melasa 70%, voda 21,8%, sůl 6,5%, sojová omáčka 1,7% (voda, sůl, sojové boby, pšeničná mouka)
Alergeny- sója, pšenice.
Nutriční hodnoty ve 100g
Energie (kJ)- 941 kJ
Energie (kcal)- 224 kcal
Tuky- 0 g
Sacharidy- 51,6 g z toho cukrů 32,4 g
Bílkoviny- 4,5 g
Sůl- 5,3 g
Po otevření uchovejte v chladu.
zrout Ověřená recenze
Klady-rozumně velké balení
Zápory-tato receptura nám nezachutnala, ani k yakitori po zapečení nám to nešmakovalo

Sojová Omáčka Tmavá
Chcete objevit tajemství tmavých sojovek a jak je využít ve vaší kuchyni? Tmavá sojová omáčka není jen základním prvkem asijské gastronomie – její hluboká, bohatá chuť dokáže proměnit i běžné pokrmy v kulinářské zážitky. Přečtěte si náš článek, kde se dozvíte vše o její výrobě, historii a všestranném využití v kuchyni. Od marinád po omáčky, objevte, jak může tmavá sójová omáčka obohatit vaše jídlo!