Základ mnoha asijských pokrmů. Více
Zelená kari pasta se používá jako základ mnoha asijských pokrmů. Zelená kari pasta na rozdíl od červené nebo žluté není tak pikantní.
Složení: chili, citronová tráva, česnek, sůl, šalotka, galangal kořen, krevetová pasta, limetka, koriandr, koření.
Alergeny: korýši, ryby
Návod k přípravě: Zahřejte 1 šálek kokosového mléka (250 ml) společně s pastou z kari a míchejte, dokud se nahoře neobjeví olej.
Nutriční hodnoty ve 100g
Energie (kJ)- 391 kJ
Tuky- 1,5 g
Sacharidy- 13 g z toho cukrů 3,1 g
Bílkoviny- 3,3 g
Sůl - 11,7 g
Alergeny | Korýši, Ryby |
---|---|
Balení | 50g |
Bílkoviny 100 g | 3,3 g |
Dietní omezení | Bez arašídů, Bez celeru, Bez hořčice, Bez mléka, Bez ořechů, Bez přidaných barviv, Bez sezamu, Bez siřičitanů, Bez sóji, Bez vlčího bobu, Bezlepkové, Bezvaječné, Bez přidaných konzervantů |
Energie kJ | 391 kJ |
Kuchyně | Asijská, Thajská |
Min.Trvanlivost | 04/2025 |
Perfektní pro/ jako | Maso, Omáčku |
Sacharidy 100 g | 13 g |
Tuky 100 g | 1,5 g |
Země původu | Thajsko |
S.P. | 15B |
Kompl. Balení ks | 12 |
EAN | 8850030116163 |