Ashoka Instantní Delhi Dal Makhani je tradiční indické jídlo, které kombinuje jemně vařenou černou čočku (urad dal) a fazole (rajma) s bohatou a krémovou omáčkou, která je proslulá svou vynikající chutí. Tento pokrm je známý svou hladkou texturou a jemnou kořeněností, která je v Delhi oblasti velmi populární. Dal Makhani je typické pro indickou kuchyni, kde se spojují koření a čerstvé bylinky, které vytvářejí neodolatelný zážitek.
Ashoka Instantní Delhi Dal Makhani 280 g je ideální volba pro milovníky indické kuchyně, kteří chtějí připravit chutné a aromatické jídlo v krátkém čase. Stačí přidat vodu a během několika minut máte na stole Dal Makhani, který skvěle ladí s naanem nebo rýží.
Složení: Voda, černý gram 12%, cibulová pasta, kokosové mléko, slunečnicový olej, červené fazole 4,2%, rajčatový protlak, KEŠU, zázvorová pasta, sůl, listy koriandru, česneková pasta, chilli prášek, koření, pasta ze zeleného chilli, kurkuma , kardamon, skořice, hřebíček.
Alergeny- Ořechy. Vyrobeno v závodě, který zpracovává lískové oříšky, arašídy, sóju, hořčici a sezamová semínka.
Skladujte na suchém a chladném místě. Po otevření spotřebujte do 24H.
Návod k přípravě- Obsah sáčku vložte do misky ohřejte v mikrovlnce po dobu 2 minut. Výborné s rýží nebo indickými chleby ( naan, chapatis ).
Nutriční hodnoty na 100g
Energie (kJ)- 480 kJ
Energie (kcal)- 115 kcal
Tuky- 6,7 g z toho saturované 1,8 g
Sacharidy- 9,8 g z toho cukrů 0,5 g
Bílkoviny- 4,1 g
Sůl - 0,80 g
Recept na Delhi Dal Makhani
Uvařte si Delhi Dal Makhani krémovou indickou specialitu z černé čočky a fazolí, vařenou s aromatickými kořeními a smetanou pro nezapomenutelnou chuť!