Hikari Miso pasta červená vyzrálá 300 g
Hikari Miso pasta červená vyzrálá 300 g


Toto vyzrálé miso se vyznačuje plnou vůní a lahodnou hloubkou chuti. Je také bohatá na umami. Je ideální do polévek, omáček, marinád a nudlí. Výborná také jako přísada do polévek, omáček, marinád a ramen. Toto červené miso se fermentuje velmi dlouho, a proto má obzvláště intenzivní aroma. Tato odrůda je obzvláště oblíbená v oblasti Kanto kolem Tokia a velmi dobře se hodí k aromatickým nudlovým polévkám!
Složení: Voda, sója 29 %, rýže, sůl, alkohol.
Alergeny- Soja
Nutriční hodnoty 100 g
Energie (kJ) - 845 kJ
Energie (kcal) - 202 kcal
Tuky - 6,2 g z toho saturované 0,9 g
Sacharidy - 23 g tohoto cukrů 11 g
Bílkoviny - 11 g
Sůl - 11,8 g

Recept na Miso polévku
Objevte kouzlo tradiční japonské kuchyně s touto lahodnou miso polévkou. Rychlý a jednoduchý recept, který vás zahřeje a okouzlí umami chutí. Ideální pro každou příležitost!

Miso zázrak
Miso pasta patří k základním stavebním kamenům Japonské kuchyně.