Toto vyzrálé miso se vyznačuje plnou vůní a lahodnou hloubkou chuti. Je také bohatá na umami. Je ideální do polévek, omáček, marinád a nudlí. Výborná také jako přísada do polévek, omáček, marinád a ramen. Toto červené miso se fermentuje velmi dlouho, a proto má obzvláště intenzivní aroma. Tato odrůda je obzvláště oblíbená v oblasti Kanto kolem Tokia a velmi dobře se hodí k aromatickým nudlovým polévkám!
Složení: Voda, sója 29 %, rýže, sůl, alkohol.
Alergeny- Soja
Nutriční hodnoty 100 g
Energie (kJ) - 845 kJ
Energie (kcal) - 202 kcal
Tuky - 6,2 g z toho saturované 0,9 g
Sacharidy - 23 g tohoto cukrů 11 g
Bílkoviny - 11 g
Sůl - 11,8 g
Alergeny | Sója |
---|---|
Dietní omezení | Bez arašídů, Bez celeru, Bez hořčice, Bez korýšů, Bez mléka, Bez měkkýšů, Bez ořechů, Bez ryb, Bez sezamu, Bez siřičitanů, Bez vlčího bobu, Bezlepkové, Bezvaječné |
Kuchyně | |
Balení | 300 g |
Energie kJ | 845 kJ |
Energie kcal | 202 kcal |
Sacharidy 100 g | 23 g |
Tuky 100 g | 6 g |
Bílkoviny 100 g | 11 g |
Min.Trvanlivost | 04/2025 |
S.P. | 30D |
Kompl. Balení ks | 8 |
EAN | 4902663015574 |
Země původu |