Mae Ploy Červená Kari pasta 400 g

1 bod do věrnostního systému

Cena
106 Kč s DPH
26,50 Kč/100 g

Značka zboží
Mae Ploy

Kód produktu
16952

Skladem - Objednávky přijaté v pracovní dny do 12H expedujeme ve stejný den. Platí u objednaných položek které jsou skladem!
ks
(24 ks Skladem)

Thajsko je zemí lahodných kari. Červené kari je v Thajsku nejoblíbenějším typem. Více

Thajsko je zemí lahodných, ostrých kari. Červené kari je nejoblíbenějším typem kari v Thajsku. Lahodná směs červených chilli papriček, citronové trávy, česneku, kafirové limetové kůry, koriandru a pepře činí z Mae Ploy kari pasty ideální základ pro vaše kari. Přidejte maso a zeleninu a podávejte kari s jasmínovou rýží. Neobsahuje umělé přísady, a proto dokonale zapadá do zdravé stravy.

Složení: sušené červené chilli, česnek, citronová tráva, sůl, šalotka, galangal, pasta KREVETOVÁ pasta (KREVETY, sůl), kaffirová limetková kůra, pepř.

Alergeny- Krevety

Příprava- 1/ Do 1 lžíce rostlinného oleje přidejte 50g pasty a promíchejte. Přidejte 400ml kokosového a promíchejte. 2/ Přidejte 200g masa a vařte. 3/ Přidejte 150g zeleniny a vařte dokud není měkká. 4/ Ochutnejte a dochuďte dle chuti. Pro jemnější chuť použijte pouze 25g pasty

Nutriční hodnoty ve 100g

Energie (kJ)- 558 kJ

Energie (kcal)- 136 kcal

Tuky- 1,6 g z toho saturované 0,4 g

Sacharidy- 24 g z toho cukrů 7 g

Bílkoviny- 6,1 g

Sůl - 14,2 g

Alergeny Korýši
Kuchyně Thajská
Balení 400 g
Energie kJ 568 kJ
Energie kcal 136 kcal
Sacharidy 100 g 24 g
Tuky 100 g 2 g
Bílkoviny 100 g 6 g
Min.Trvanlivost 05/2026
S.P. 1C
Kompl. Balení ks 24
EAN 044738102346
Země původu Thajsko
Dietní omezení Bez arašídů Bez celeru Bez hořčice Bez mléka Bez měkkýšů Bez ořechů Bez ryb Bez sezamu Bez siřičitanů Bez sóji Bez vlčího bobu Bezlepkové Bezvaječné

Alternativní produkty3

Naposledy navštívené1

Expedujeme do 24 hod.

Expedujeme do 24 hod.

Zboží skladem objednané do 12H v pracovní den zpravidla expedujeme ve stejný den. Objednávky po 12H případně o víkendu a svátcích jsou expedovány následující pracovní den.