Mochi jsou japonské koláčky vyrobené z rýžové pasty z lepkavé rýže. Podávají se především při oslavách nového roku a obvykle jsou plněné lahodnou náplní.
Složení: maltóza, pasta z červených fazolí 27% (červené fazole 42,6%, maltóza, cukr, SÓJOVÝ olej), lepkavý rýžový prášek 13,2%, cukr, bramborový prášek, voda, aroma, konzervační látka: E202, emulgátor: E471, zahušťovadlo: E415. Může obsahovat stopové množství- lepek, ořechy, sezam, arašídy.
Alergeny- sója
Nutriční hodnoty ve 100g
Energie (kJ)- 1351 kJ
Energie (kcal)- 323 kcal
Tuky- 1,3 g z toho saturované 0,7 g
Sacharidy- 77 g z toho cukrů 47 g
Bílkoviny- 1,2 g
Sůl - 0,1 g
Alergeny | Sója |
---|---|
Balení | 210 g |
Bílkoviny 100 g | 1 g |
Dietní omezení | Bez arašídů, Bez celeru, Bez hořčice, Bez korýšů, Bez mléka, Bez měkkýšů, Bez ořechů, Bez ryb, Bez sezamu, Bez siřičitanů, Bez vlčího bobu, Bezlepkové, Bezvaječné |
Energie kcal | 323 kcal |
Energie kJ | 1351 kJ |
Kuchyně | Asijská, Japonská |
Min.Trvanlivost | 08/2025 |
Sacharidy 100 g | 77 g |
Tuky 100 g | 1 g |
Země původu | Taiwan |
S.P. | 25C |
Kompl. Balení ks | 12 |
EAN | 4712905016050 |