Japonské koláčky Mochi s červenými fazolemi Více
Mochi jsou japonské koláčky vyrobené z rýžové pasty z lepkavé rýže. Podávají se především při oslavách nového roku a obvykle jsou plněné lahodnou náplní.
Složení: maltóza, pasta z červených fazolí 27% (červené fazole 42,6%, maltóza, cukr, SÓJOVÝ olej), lepkavý rýžový prášek 13,2%, cukr, bramborový prášek, voda, aroma, konzervační látka: E202, emulgátor: E471, zahušťovadlo: E415. Může obsahovat stopové množství- lepek, ořechy, sezam, arašídy.
Alergeny- sója
Nutriční hodnoty ve 100g
Energie (kJ)- 1351 kJ
Energie (kcal)- 323 kcal
Tuky- 1,3 g z toho saturované 0,7 g
Sacharidy- 77 g z toho cukrů 47 g
Bílkoviny- 1,2 g
Sůl - 0,1 g
Alergeny | Sója |
---|---|
Balení | 210 g |
Bílkoviny 100 g | 1 g |
Dietní omezení | Bez arašídů, Bez celeru, Bez hořčice, Bez korýšů, Bez mléka, Bez měkkýšů, Bez ořechů, Bez přidaného glutamátu, Bez přidaných barviv, Bez ryb, Bez sezamu, Bez siřičitanů, Bez vlčího bobu, Bezlepkové, Bezvaječné |
Energie kcal | 323 kcal |
Energie kJ | 1351 kJ |
Kuchyně | Asijská, Japonská |
Min.Trvanlivost | 04/2025 |
Sacharidy 100 g | 77 g |
Tuky 100 g | 1 g |
Země původu | Taiwan |
S.P. | 25C |
Kompl. Balení ks | 12 |
EAN | 4712905016050 |