AHG Marináda Tandoori Tikka 50 g
AHG Marináda Tandoori Tikka 50 g


Marináda Tandoori Tikka pro přípravu tradičního indického pokrmu. Směs koření s bohatou chutí a aromatem, ideální pro marinování kuřecího masa nebo zeleniny. Přináší autentickou chuť tandoori s jemnou kouřovou vůní a pikantními tóny.
Složení: sojový olej, vinný ocet, česnek, sůl, zázvor, paprikový prášek, citronová štáva, kmín, koriandr, bylinky a koření, červené chilli, sezamový olej, černý pepř.
Bez přidaných barviv a konzervantů.
Alergeny- sója, sezam
Příprava: Indické Tandoori Tikka (4 porce)
. 1 balení indické Tandoori Tikka marinády
. 450 g vykoštěného kuřecího masa bez kůže nebo jehněčího, nakrájeného na 2 cm kostky
. 1 / 4-1 / 2 šálku (55-110 ml) bílého jogurtu
. Máslo na potírání
. Plátky citronu a nebo salát jako oblohu
Krok 1. Marinujte maso v Marináda Tandoori Tikka a jogurtu. Zakryjte a nechte 1 hodinu nebo více odležet.
Krok 2. Napíchejte maso na dřevěné nebo kovové špízy.
Krok 3. Grilujte v grilu na 8-10 minut. Nejméně dvakrát potřete s máslem a zbytkem marinádou. Špízy občas otáčejte.
Ozdobte plátky citronu a nebo salátem. Podávejte Teplé.
Nutriční hodnoty ve 100g
Energie (kJ)- 1070 kJ
Energie (kcal)- 256 kcal
Tuky- 22 g z toho nasycené mastné kyseliny 3,4 g
Sacharidy- 8,6 g z toho cukrů 4,2 g
Bílkoviny- 3,7 g
Sůl - 9,2 g
Vláknina- 7,3 g
paula_trilli Ověřená recenze
Regina Kovacheva Ověřená recenze
Ověřená recenze od registrovaného zákazníka!

Recept na Tandoori tikka
Objevte kouzlo indické kuchyně s tímto lahodným pokrmem plným intenzivních chutí a koření. Tandoori tikka vás přenese do srdce Indie, kde se setkává tradice s dokonalým pečením. Vyzkoušejte tento recept a oslavte každý okamžik skvostným jídlem!