Čínská sojová omáčka Lee Kum Kee tmavá z Hong Kongu. Dochucená, sladká varianta sojové omáčky.
Složení: voda, sůl, barvivo,cukr, sojové boby 10%, pšenice
Alergeny: sója, pšenice.
Návod k použití: Tato tmavá sójová omáčka se vaří tradiční metodou. Je ideální k marinování a dochucení masa.
Nutriční hodnoty ve 100g
Energie (kJ)- 631 kJ
Energie (kcal)- 148 kcal
Tuky- 0,5 g z toho nasycené mastné kyseliny 0,1 g
Sacharidy- 31 g z toho cukrů 17 g
Bílkoviny- 6,1 g
Sůl - 19,3 g
Alergeny | Obiloviny, Sója |
---|---|
Balení | 500 ml |
Bílkoviny 100 g | 6,1 g |
Dietní omezení | Bez arašídů, Bez celeru, Bez hořčice, Bez korýšů, Bez mléka, Bez měkkýšů, Bez ořechů, Bez ryb, Bez sezamu, Bez siřičitanů, Bez vlčího bobu, Bezvaječné |
Energie kcal | 148 kcal |
Energie kJ | 631 kJ |
Kuchyně | Asijská, Čínská |
Min.Trvanlivost | 02/2026 |
Sacharidy 100 g | 31 g |
Tuky 100 g | 0,5 g |
Země původu | Hong Kong, Čína |
S.P. | 5C |
Kompl. Balení ks | 12 |
EAN | 078895126389 |
Vše o sójové omáčce
Sójová omáčka je jedno z nejstarších koření na světě. Z čeho se vyrábí, jaké druhy známe a další tipy v našem blogu.