Výborný vinný ocet z Thajska vhodný jako zálivka nebo pro přípravu omáček.
Destilovaný vinný ocet 1 L
Složení: kyselost 5%, voda, ocet
Pro odstranění pesticidů z ovoce a zeleniny, omyjte potraviny s destilovaným octem, který smíchejte v poměru 3 polévkové lžíce octu na 1 L vody. Pro načechrání a zlepšení chuti rýže přidejte do vroucí vody 1/3 lžičky destilovaného octu.
Rýže pak bude jemnější a méně lepkavá.
Pro oživení zvadlé zeleniny,
namočte je do litru studené vody smíchané spolu s polévkovou lžící destilovaného octa.
Aby nedocházelo k praskání natvrdo vařených vajec,
přidejte před vařením dvě lžíce destilovaného octu na litr vody.
To vám také pomůže rychleji a snadněji odloupnout skořápky.
Chcete-li očistit, snížit mastnotu a absorbovat pachy z vašeho prkénka na krájení,
setřete jej destilovaným octem.
Uchovávejte při pokojové teplotě
Nutriční hodnoty ve 100g
Energie (kJ)- 0 kJ
Energie (kcal)- 0 kcal
Tuky- 0 g
Sacharidy- 0 g
Bílkoviny- 0 g
Sůl - 0 g
Vláknina- 0 g
Balení | 1 l |
---|---|
Bílkoviny 100 g | 0 g |
Dietní omezení | Bez arašídů, Bez celeru, Bez hořčice, Bez korýšů, Bez mléka, Bez měkkýšů, Bez ořechů, Bez ryb, Bez sezamu, Bez sóji, Bez vlčího bobu, Bezlepkové, Bezvaječné |
Energie kcal | 0 kcal |
Energie kJ | 0 kJ |
Kuchyně | Asijská |
Min.Trvanlivost | 05/2027 |
Sacharidy 100 g | 0 g |
Tuky 100 g | 0 g |
Země původu | Thajsko |
S.P. | 7B |
Kompl. Balení ks | 12 |
EAN | 8851954102669 |
Vše o octu
Kde se vzal ocet? Jaké jsou typické octy v Asii a jak se používají?