Hikari Miso pasta červená 400 g
Hikari Miso pasta červená 400 g


Pasta z fermentovaných sójových bobů je ideální pro přípravu aromatické a méně sladké miso polévky. Skvěle se hodí k dochucení omáček, marinád, polévek, rýžových jídel a dalších pokrmů.
Složení: voda, sója 30%, rýže, sůl, alkohol
Alergeny: sója
Návod na přípravu: Zřeďte horkou vodou.
Nutriční hodnoty 100 g
Energie - 842 kJ
Energie - 201 kcal
Tuky - 5,8 g z toho nasycené mastné kyseliny 0,9 g
Sacharidy - 25 g z toho cukrů 11 g
Bílkoviny - 10 g
Sůl - 11,3 g
Vláknina - 4,1 g
Sabina K Ověřená recenze
josev Ověřená recenze
Ivan Holásek Ověřená recenze
Ověřená recenze od registrovaného zákazníka!

Miso zázrak
Miso pasta patří k základním stavebním kamenům Japonské kuchyně.

Recept na Miso polévku
Objevte kouzlo tradiční japonské kuchyně s touto lahodnou miso polévkou. Rychlý a jednoduchý recept, který vás zahřeje a okouzlí umami chutí. Ideální pro každou příležitost!