Pasta z fermetovaných sojových bobů pro přípravu výborné Japonské polévky miso. Červená varianta miso pasty je vhodná pro aromatičtější a méně sladší variantu miso polévky . Pasta je vhodná i pro dochucení běžných jídel.
Složení: voda, sója 30%, rýže, sůl, alkohol
Alergeny: sója
Návod na přípravu: Zřeďte horkou vodou.
Nutriční hodnoty 100 g
Energie - 842 kJ
Energie - 201 kcal
Tuky - 5,8 g z toho nasycené mastné kyseliny 0,9 g
Sacharidy - 25 g z toho cukrů 11 g
Bílkoviny - 10 g
Sůl - 11,3 g
Vláknina - 4,1 g
Dietní omezení | Bez arašídů, Bez celeru, Bez hořčice, Bez korýšů, Bez mléka, Bez měkkýšů, Bez ořechů, Bez ryb, Bez sezamu, Bez vlčího bobu, Bezlepkové, Bezvaječné |
---|---|
Kuchyně | |
Balení | 400 g |
Energie kJ | 842kJ |
Energie kcal | 201 kcal |
Sacharidy 100 g | 25 g |
Tuky 100 g | 5,8 g |
Bílkoviny 100 g | 10 g |
Min.Trvanlivost | 03/2025 |
Vláknina 100 g | 4,1 g |
S.P. | 19C |
Kompl. Balení ks | 20 |
EAN | 4902663007531 |
Země původu |
Miso zázrak
Miso pasta patří k základním stavebním kamenům Japonské kuchyně. V tomto článku vám prozradíme její historii, výrobní postup a několik zajímavých tipů!