Pasta pro přípravu výborné Japonské polévky. Více
Pasta z fermetovaných sojových bobů pro přípravu výborné Japonské polévky miso. Bílá varianta miso pasty je vhodná pro sladší variantu polévky. Pasta je vhodná i pro dochucení běžných jídel.
Složení: voda, sója 30%, rýže, sůl, alkohol
Alergeny: sója
Návod na přípravu: Zřeďte horkou vodou.
Nutriční hodnoty 100 g
Energie - 836 kJ
Energie - 199 kcal
Tuky - 6,2 g z toho nasycené mastné kyseliny 1 g
Sacharidy - 22 g z toho cukrů 10 g
Bílkoviny - 11 g
Sůl - 11,6 g
Vláknina - 4,9 g
Balení | 400 g |
---|---|
Bílkoviny 100 g | 11 g |
Dietní omezení | Bez arašídů, Bez celeru, Bez hořčice, Bez korýšů, Bez mléka, Bez měkkýšů, Bez ořechů, Bez ryb, Bez sezamu, Bez vlčího bobu, Bezlepkové, Bezvaječné |
Energie kcal | 199 kcal |
Energie kJ | 836 kJ |
Kuchyně | Asijská, Japonská |
Min.Trvanlivost | 07/2024 |
Perfektní pro/ jako | Omáčku, Polévku |
Sacharidy 100 g | 22 g |
Tuky 100 g | 6,2 g |
Vláknina 100 g | 4,9 g |
Země původu | Japonsko |
S.P. | 19C |
Kompl. Balení ks | 20 |
EAN | 4902663007524 |
Miso zázrak
Miso pasta patří k základním stavebním kamenům Japonské kuchyně. V tomto článku vám prozradíme její historii, výrobní postup a několik zajímavých tipů!