Tato prémiová japonská kořenící pasta je vyrobená z vybrané směsi ingrediencí, které poskytují osvěžující a intenzivní kari chuť. Získáte výslednou omáčku, která je bohatá na aroma a dokáže okouzlit. Tato středně ostrá verze kořenící pasty je vhodná pro ty, kteří mají rádi pikantní jídla a rádi si dopřávají správnou dávku ostrosti. Tato kořenící pasta vám otevírá dveře do japonské kuchyně, kterou můžete snadno a rychle vytvořit přímo u vás doma. Objednejte si ji ještě dnes a vyzkoušejte neodolatelnou chuť Japonska.
Složení: pšeničná mouka, rostlinný olej ( palmový a řepkový ), cukr, sůl, kari prášek ( kurkuma, koriandr, římský kmín, pískavice řecké seno, pomerančová slupka, koření ), zvýrazňovač chuti E621, E627, E631, barvivo E150a, koření ( pepř, česnek, celer, hořčice ), kyselina E296
Alergeny: Hořčice, celer, pšenice.
Návod na přípravu- Na mírném ohni osmahněte 450g masa a 600g různé zeleniny vše nakrájené na malé kousky. Přidejte 540ml a pod pokličkou duste dokud není vše měkké. Sundejte hrnec z ohně a vmíchejte rozlámanou kari pastu. Míchejte přibliřně 5 minut dokud se pasta zcela nerozpustí.
Nutriční hodnoty v 100 g
Energie (kJ) - 1929 kJ
Energie (kcal) - 462 kcal
Tuky - 26 g z toho saturované 16 g
Sacharidy - 47 g z toho cukry 10 g
Bílkoviny - 6,8 g
Vláknina- 6,6 g
Sůl - 11,2 g
Recept na Japonské Kari Kare Raisu
Objevte tajemství tradičního japonského kari Kare Raisu! Naučte se jednoduchý recept na lahodný pokrm, který spojí exotické chutě s domácí pohodou.