Velice kvalitní omáčka vyrobená z fermentovaných sójových bobů a houby, která dodává omáčce bohatou a hlubokou chuť. Tato omáčka je ideální pro dochucení pokrmů a marinování. Vhodná je především pro asijskou kuchyni, kde skvěle doplňuje stir-fry, polévky, masové a zeleninové pokrmy. Lze ji využít také při přípravě různých omáček nebo jako dip k sushi.
Použití: Ideální pro dochucení asijských jídel, marinád, omáček a dipů.
Složení: voda, sojové boby 25%, pšenice, sůl, cukr, houbový extrakt 1%, E621, E631, E627, E211, E150c, aroma.
Alergeny- sója, pšenice.
Nutriční hodnoty ve 100g
Energie (kJ)- 190 kJ
Energie (kcal)- 45 kcal
Tuky- 0 g
Sacharidy- 4,5 g z toho cukrů 3 g
Bílkoviny- 6,5 g
Sůl - 23,6 g

Vše o sójové omáčce
Sójová omáčka je jedno z nejstarších koření na světě. Z čeho se vyrábí, jaké druhy známe a další tipy v našem blogu.

Sojová houbová omáčka
Objevte kouzlo sojové houbové omáčky – nepostradatelný doplněk vaší kuchyně. Tato omáčka přidá každému pokrmu hloubku a umami chuť, ideální pro stir-fry, polévky nebo marinády. Dozvíte se, jak ji správně využít a jaké pokrmy s ní vylepšíte. Klikněte na náš článek a zjistěte více o výhodách a použití této jedinečné omáčky!