Směs pro přípravu tradičního kantonského citronového kuřete. Více
Směs pro přípravu omáčky tradičního kantonského citronového kuřete.
Složení: Cukr, voda, glukózový sirup, laktóza, hnědý cukr, nakládaný citron (citron, sůl, kyselina citronová) (5%), zahušťovadlo (modifikovaný tapiokový škrob), regulátor kyseliny (kyselina jablečná), sůl.
Návod na přípravu 3 porce
1. Kousky kuřete 450g obalte ve vejci a v kukuřičné mouce.
Místo kuřete lze použít mořské plody (krevety nebo kalamáry) případně ryby.
2. Zahřejte olej v nepřilnavém woku nebo pánvi a na vysokém ohni kuře usmažte.
3. Smíchejte obsah balení se dvěmi lžícemi vody a smíchejte s kuřetem.
Ozdobte plátky citronu, limetky nebo jarní cibulky.
4. Omáčka je také vhodná jako dip na jarní závitky nebo zálivku na salát.
Chcete-li udělat dip nebo zálivku, smíchejte s obsahem balení 1 polévkovou lžíci vody.
Nutriční hodnoty ve 100g
Energie (kJ)- 1310 kJ
Energie (kcal)- 313 kcal
Tuky- > 0,5 g z toho nasycené mastné kyseliny 0,4 g
Sacharidy- 76 g z toho cukrů 59 g
Bílkoviny- > 0,5 g
Sůl - 1,2 g
Vláknina- > 0,5 g
Balení | 60 g |
---|---|
Bílkoviny 100 g | 0,5 g |
Dietní omezení | Bez arašídů, Bez celeru, Bez hořčice, Bez konzervantů, Bez korýšů, Bez mléka, Bez měkkýšů, Bez ořechů, Bez přidaného glutamátu, Bez přidaných barviv, Bez ryb, Bez sezamu, Bez sóji, Bez vlčího bobu, Bezlepkové, Bezvaječné, Nízký obsah tuku |
Energie kcal | 313 kcal |
Energie kJ | 1310 kJ |
Kuchyně | Asijská, Thajská, Čínská |
Min.Trvanlivost | 05/2023 |
Perfektní pro/ jako | Koření, Maso, Omáčku |
Sacharidy 100 g | 76 g |
Tuky 100 g | 0,5 g |
Vláknina 100 g | 0,5 g |
Země původu | Thajsko |
S.P. | 15B |
Kompl. Balení ks | 12 |
EAN | 8886390203120 |
Naposledy navštívené1

AHG Omáčka na Kantonské citronové kuře 60 g
38,26 Kč bez DPH
Bílkoviny 100 g | 0,5 g |
---|---|
Sacharidy 100 g | 76 g |
Tuky 100 g | 0,5 g |