Pasta pro přípravu tradiční japonské polévky. Více
Pasta z fermetovaných sojových bobů pro přípravu výborné Japonské polévky miso. Pasta je vhodná i pro dochucení běžných jídel.
Složení: MISO pasta 60 % (sójové boby,rýže, sůl), sójová omáčka, voda, Wakame (mořské řasy), bonito rybí prášek.
Alergeny- sója, pšenice, ryby
Příprava: Miso polévka (4 porce)
. 1 balení Japonské pasty na polévku Miso
. 150 g hedvábného tofu, nakrájeného na malé kostičky
. 500 ml - 605 ml (2 1/2 - 2 3/4 šálku) vody nebo neslaného kuřecího vývaru
. Čerstvá jarní cibulka, nakrájená na ozdobu
Krok 1 Do hrnce s vodou přidáme Japonskou pastu na polévku Miso.
Krok 2 Přiveďte směs k varu. Občas promíchejte.
Krok 3 Přidejte tofu a vařte 1 minutu. Ozdobte.
Nutriční hodnoty ve 100g
Energie (kJ)- 533 kJ
Energie (kcal)- 127 kcal
Tuky- 2,5 g z toho nasycené mastné kyseliny 0,5 g
Sacharidy- 12 g z toho cukrů 12 g
Bílkoviny- 10 g
Sůl - 13,6 g
Vláknina- 6,8 g
Alergeny | Obiloviny, Ryby, Sója |
---|---|
Balení | 50 g |
Bílkoviny 100 g | 10 g |
Dietní omezení | Bez arašídů, Bez celeru, Bez hořčice, Bez korýšů, Bez mléka, Bez měkkýšů, Bez ořechů, Bez přidaného glutamátu, Bez přidaných barviv, Bez sezamu, Bez siřičitanů, Bez vlčího bobu, Bezvaječné, Bez přidaných konzervantů |
Energie kcal | 127 kcal |
Energie kJ | 533 kJ |
Kuchyně | Asijská, Japonská |
Min.Trvanlivost | 06/2023 |
Perfektní pro/ jako | Omáčku, Polévku |
Sacharidy 100 g | 12 g |
Tuky 100 g | 2,5 g |
Vláknina 100 g | 6,8 g |
Země původu | Thajsko |
S.P. | 15A |
Kompl. Balení ks | 12 |
EAN | 8886390204523 |
Miso zázrak
Miso pasta patří k základním stavebním kamenům Japonské kuchyně. V tomto článku vám prozradíme její historii, výrobní postup a několik zajímavých tipů!