AHG Pasta na polévku Miso 50 g
AHG Pasta na polévku Miso 50 g


Pasta z fermentovaných sójových bobů je ideální pro přípravu výborné japonské polévky miso. Skvěle se hodí také pro dochucení běžných jídel. Tato pasta je oblíbená pro svou intenzivní umami chuť a univerzální využití ve vaření. Může být součástí polévek, omáček, marinád nebo nudlových pokrmů jako ramen.
Složení: MISO pasta 60 % (sójové boby,rýže, sůl), sójová omáčka, voda, Wakame (mořské řasy), bonito rybí prášek.
Alergeny- sója, pšenice, ryby
Příprava: Miso polévka (4 porce)
. 1 balení Japonské pasty na polévku Miso
. 150 g hedvábného tofu, nakrájeného na malé kostičky
. 500 ml - 605 ml (2 1/2 - 2 3/4 šálku) vody nebo neslaného kuřecího vývaru
. Čerstvá jarní cibulka, nakrájená na ozdobu
Krok 1 Do hrnce s vodou přidáme Japonskou pastu na polévku Miso.
Krok 2 Přiveďte směs k varu. Občas promíchejte.
Krok 3 Přidejte tofu a vařte 1 minutu. Ozdobte.
Nutriční hodnoty ve 100g
Energie (kJ)- 533 kJ
Energie (kcal)- 127 kcal
Tuky- 2,5 g z toho nasycené mastné kyseliny 0,5 g
Sacharidy- 12 g z toho cukrů 12 g
Bílkoviny- 10 g
Sůl - 13,6 g
Vláknina- 6,8 g

Miso zázrak
Miso pasta patří k základním stavebním kamenům Japonské kuchyně.

Recept na Miso polévku
Objevte kouzlo tradiční japonské kuchyně s touto lahodnou miso polévkou. Rychlý a jednoduchý recept, který vás zahřeje a okouzlí umami chutí. Ideální pro každou příležitost!