Pasta z fermetovaných sojových bobů pro přípravu výborné Japonské polévky miso. Pasta je vhodná i pro dochucení běžných jídel.
Složení: MISO pasta 60 % (sójové boby,rýže, sůl), sójová omáčka, voda, Wakame (mořské řasy), bonito rybí prášek.
Alergeny- sója, pšenice, ryby
Příprava: Miso polévka (4 porce)
. 1 balení Japonské pasty na polévku Miso
. 150 g hedvábného tofu, nakrájeného na malé kostičky
. 500 ml - 605 ml (2 1/2 - 2 3/4 šálku) vody nebo neslaného kuřecího vývaru
. Čerstvá jarní cibulka, nakrájená na ozdobu
Krok 1 Do hrnce s vodou přidáme Japonskou pastu na polévku Miso.
Krok 2 Přiveďte směs k varu. Občas promíchejte.
Krok 3 Přidejte tofu a vařte 1 minutu. Ozdobte.
Nutriční hodnoty ve 100g
Energie (kJ)- 533 kJ
Energie (kcal)- 127 kcal
Tuky- 2,5 g z toho nasycené mastné kyseliny 0,5 g
Sacharidy- 12 g z toho cukrů 12 g
Bílkoviny- 10 g
Sůl - 13,6 g
Vláknina- 6,8 g
Země původu | Thajsko |
---|---|
Balení | 50 g |
Kuchyně | Asijská, Japonská |
Energie kJ | 533 kJ |
Energie kcal | 127 kcal |
Sacharidy 100 g | 12 g |
Bílkoviny 100 g | 10 g |
Tuky 100 g | 2,5 g |
Dietní omezení | Bez arašídů, Bez celeru, Bez hořčice, Bez korýšů, Bez měkkýšů, Bez mléka, Bez ořechů, Bez sezamu, Bez vlčího bobu, Bezvaječné, Bez siřičitanů |
Min.Trvanlivost | 06/2023 |
Kompl. Balení ks | 12 |
S.P. | 15A |
EAN | 8886390204523 |
Alergeny | Obiloviny, Sója, Ryby |
Vláknina 100 g | 6,8 g |
![Miso zázrak](https://chut-asie.s10.cdn-upgates.com/_cache/e/b/ebec9a6681a7ce5a5faa326f41a22d36-miso-pasta.jpg)
Miso zázrak
Miso pasta patří k základním stavebním kamenům Japonské kuchyně. V tomto článku vám prozradíme její historii, výrobní postup a několik zajímavých tipů!