Tato omáčka se používá především pro Thajské jídlo kai look kuey Více
Tato omáčka se používá především pro Thajské jídlo kai look kuey. Za tímto účelem se nejprve vaří slepičí vejce, poté se smaží a poté se rozpůlí. Tuto omáčku lze navíc použít také například pro asijské omelety.
Složení: palmový cukr, tamarindová pasta 23%, rybí omáčka (extrakt ANCHOVY, sůl, cukr), glukózový sirup, voda, pálená šalotka, chilli, zvýrazňovač chuti: E621.
Alergeny- ryby
Nutriční hodnoty ve 100g
Energie (kJ)- 1320 kJ
Energie (kcal)- 320 kcal
Tuky- 4 g z toho saturovaný 2,8 g
Sacharidy- 68 g z toho cukrů 66 g
Bílkoviny- 2,1 g
Sůl- 3,1 g
Alergeny | Ryby |
---|---|
Balení | 270 g |
Bílkoviny 100 g | 2 g |
Dietní omezení | Bez arašídů, Bez celeru, Bez hořčice, Bez korýšů, Bez mléka, Bez měkkýšů, Bez ořechů, Bez sezamu, Bez siřičitanů, Bez sóji, Bez vlčího bobu, Bezlepkové, Bezvaječné |
Energie kcal | 320 kcal |
Energie kJ | 1320 kJ |
Kuchyně | Asijská, Thajská |
Min.Trvanlivost | 11/2024 |
Sacharidy 100 g | 68 g |
Tuky 100 g | 4 g |
Země původu | Thajsko |
S.P. | 32C |
Kompl. Balení ks | 12 |
EAN | 8850030113117 |