Omáčky jako sojová nebo rybí jsou základním kamenem Asijské kuchyně. V naší nabídce najdete všechny základní typy originálních Asijských omáček.

Rychlé info Novinka
Banánová omáčka sladká UFC 320 g

Banánová omáčka sladká UFC 320 g

Skladem
39 Kč (12,1875 Kč/100 ml)
Bílkoviny 100 g 0 g
Min.Trvanlivost 02/2022
Sacharidy 100 g 23 g
Tuky 100 g 0 g
UFC Banánový kečup, obohacený o vitamíny A a B6, je kečup číslo jedna na Filipínách
Rychlé info
Univerzální omáčka Mang Tomas 330 g

Univerzální omáčka Mang Tomas 330 g

Skladem
53 Kč (16,060606 Kč/100 g)
Bílkoviny 100 g 0 g
Min.Trvanlivost 06/2022
Sacharidy 100 g 25 g
Tuky 100 g 2 g
Tradičně se tato omáčka používá k Filipínském pokrmu lechon.
Rychlé info
Sojová omáčka Silverswan 1 l

Sojová omáčka Silverswan 1 l

Počet hvězdiček je 5 z 5
Skladem
69 Kč
Bílkoviny 100 g 4 g
Min.Trvanlivost 08/2022
Sacharidy 100 g 8 g
Tuky 100 g 0,5 g
Skvělá filipínská sójová omáčka občas nazývaná také Toyo.

Vše o sójové omáčce

Vše o sójové omáčce

Sójová omáčka je jedno z nejstarších koření na světě. Z čeho se vyrábí, jaké druhy známe a další tipy v našem blogu.


Vše o Ústřicové omáčce

Vše o Ústřicové omáčce

Ústřicová omáčka patří k základním stavebním kamenům Asijské kuchyně. V tomto článku vám prozradíme její historii, výrobní postup a několik zajímavých tipů!