Originální asijské omáčky - Kuchyně - Filipínská
Omáčky jako sojová nebo rybí jsou základním kamenem Asijské kuchyně. V naší nabídce najdete všechny základní typy originálních Asijských omáček.
Rychlé info
M.Trv. 02/2025
UFC Banánová omáčka ostrá 320 g
Počet hvězdiček je 4 z 5
Poslední kusy skladem!
41 Kč
(12,81 Kč/100 g)
36,61 Kč bez DPH
36,61 Kč bez DPH
Bílkoviny 100 g | 0 g |
---|---|
Sacharidy 100 g | 25 g |
Tuky 100 g | 0 g |
UFC pikantní Banánový kečup, obohacený o vitamíny A a B6, je kečup číslo jedna na Filipínách
Rychlé info
M.Trv. 07/2025
Datu Puti Sojová omáčka Toyomansi 750 ml
Skladem
115 Kč
(15,33 Kč/100 ml)
102,68 Kč bez DPH
102,68 Kč bez DPH
Bílkoviny 100 g | 2 g |
---|---|
Sacharidy 100 g | 6 g |
Tuky 100 g | 0,1 g |
Skvělá filipínská sójová omáčka ochucená limetkami.
Rychlé info
M.Trv. 04/2025
Mang Tomas Univerzální omáčka 330 g
Počet hvězdiček je 5 z 5
Skladem
64 Kč
(19,39 Kč/100 g)
57,14 Kč bez DPH
57,14 Kč bez DPH
Bílkoviny 100 g | 0 g |
---|---|
Sacharidy 100 g | 25 g |
Tuky 100 g | 2 g |
Tradičně se tato omáčka používá k Filipínském pokrmu lechon.
Rychlé info
M.Trv. 03/2025
UFC Banánová omáčka sladká 320 g
Počet hvězdiček je 4 z 5
Není skladem
42 Kč
(13,12 Kč/100 ml)
37,50 Kč bez DPH
37,50 Kč bez DPH
Bílkoviny 100 g | 0 g |
---|---|
Sacharidy 100 g | 23 g |
Tuky 100 g | 0 g |
UFC Banánový kečup, obohacený o vitamíny A a B6, je kečup číslo jedna na Filipínách
Rychlé info
M.Trv. 10/2025
Silver Swan Sojová omáčka 1 l
Počet hvězdiček je 5 z 5
Není skladem
90 Kč
(9 Kč/100 ml)
80,36 Kč bez DPH
80,36 Kč bez DPH
Bílkoviny 100 g | 4 g |
---|---|
Sacharidy 100 g | 8 g |
Tuky 100 g | 0,5 g |
Skvělá filipínská sójová omáčka občas nazývaná také Toyo.
Fenomén Sriracha
V současnosti jedna z nejoblíbenějších chilli omáček na světě. Recept na domácí Srirachu!
Vše o sójové omáčce
Sójová omáčka je jedno z nejstarších koření na světě. Z čeho se vyrábí, jaké druhy známe a další tipy v našem blogu.
Vše o Ústřicové omáčce
Ústřicová omáčka patří k základním stavebním kamenům Asijské kuchyně. V tomto článku vám prozradíme její historii, výrobní postup a několik zajímavých tipů!