Originální asijské omáčky - Kuchyně - Filipínská
Omáčky jako sojová nebo rybí jsou základním kamenem Asijské kuchyně. V naší nabídce najdete všechny základní typy originálních Asijských omáček.
Rychlé info
M.Trv. 02/2024

UFC Banánová omáčka ostrá 320 g
Počet hvězdiček je 4 z 5
Skladem
50 Kč
(15,62 Kč/100 g)
43,48 Kč bez DPH
43,48 Kč bez DPH
Bílkoviny 100 g | 0 g |
---|---|
Sacharidy 100 g | 25 g |
Tuky 100 g | 0 g |
UFC pikantní Banánový kečup, obohacený o vitamíny A a B6, je kečup číslo jedna na Filipínách
Rychlé info
M.Trv. 07/2024

UFC Banánová omáčka sladká 320 g
Počet hvězdiček je 4 z 5
Skladem
43 Kč
(13,43 Kč/100 ml)
37,39 Kč bez DPH
37,39 Kč bez DPH
Bílkoviny 100 g | 0 g |
---|---|
Sacharidy 100 g | 23 g |
Tuky 100 g | 0 g |
UFC Banánový kečup, obohacený o vitamíny A a B6, je kečup číslo jedna na Filipínách
Rychlé info
M.Trv. 03/2025

Datu Puti Sojová omáčka Toyomansi 750 ml
Poslední kusy skladem!
117 Kč
(15,60 Kč/100 ml)
101,74 Kč bez DPH
101,74 Kč bez DPH
Bílkoviny 100 g | 2 g |
---|---|
Sacharidy 100 g | 6 g |
Tuky 100 g | 0,1 g |
Skvělá filipínská sójová omáčka ochucená limetkami.
Rychlé info
M.Trv. 05/2025

Silver Swan Sojová omáčka 1 l
Počet hvězdiček je 5 z 5
Skladem
96 Kč
(9,60 Kč/100 ml)
83,48 Kč bez DPH
83,48 Kč bez DPH
Bílkoviny 100 g | 4 g |
---|---|
Sacharidy 100 g | 8 g |
Tuky 100 g | 0,5 g |
Skvělá filipínská sójová omáčka občas nazývaná také Toyo.
Rychlé info
M.Trv. 11/2023

Mang Tomas Univerzální omáčka 330 g
Počet hvězdiček je 5 z 5
Není skladem
73 Kč
(22,12 Kč/100 g)
63,48 Kč bez DPH
63,48 Kč bez DPH
Bílkoviny 100 g | 0 g |
---|---|
Sacharidy 100 g | 25 g |
Tuky 100 g | 2 g |
Tradičně se tato omáčka používá k Filipínském pokrmu lechon.

Fenomén Sriracha
V současnosti jedna z nejoblíbenějších chilli omáček na světě. Recept na domácí Srirachu!

Vše o sójové omáčce
Sójová omáčka je jedno z nejstarších koření na světě. Z čeho se vyrábí, jaké druhy známe a další tipy v našem blogu.

Vše o Ústřicové omáčce
Ústřicová omáčka patří k základním stavebním kamenům Asijské kuchyně. V tomto článku vám prozradíme její historii, výrobní postup a několik zajímavých tipů!