Omáčky jako sojová nebo rybí jsou základním kamenem Asijské kuchyně. V naší nabídce najdete všechny základní typy originálních Asijských omáček.

Rychlé info M.Trv. 06/2023
Mang Tomas Univerzální omáčka ostrá 330 g

Univerzální omáčka ostrá 330 g

Počet hvězdiček je 5 z 5
Skladem
68 Kč (20,60 Kč/100 g)
59,13 Kč bez DPH
Bílkoviny 100 g 0 g
Sacharidy 100 g 25 g
Tuky 100 g 2 g
Tradičně se tato omáčka používá k Filipínském pokrmu lechon.
Rychlé info M.Trv. 12/2022
Banánová omáčka ostrá 320 g

Banánová omáčka ostrá 320 g

Počet hvězdiček je 5 z 5
Skladem
51 Kč (15,93 Kč/100 g)
44,35 Kč bez DPH
Bílkoviny 100 g 0 g
Sacharidy 100 g 25 g
Tuky 100 g 0 g
UFC pikantní Banánový kečup, obohacený o vitamíny A a B6, je kečup číslo jedna na Filipínách
Rychlé info M.Trv. 11/2022
UFC Banánová omáčka sladká 320 g

UFC Banánová omáčka sladká 320 g

Počet hvězdiček je 4 z 5
Skladem
51 Kč (15,93 Kč/100 ml)
44,35 Kč bez DPH
Bílkoviny 100 g 0 g
Sacharidy 100 g 23 g
Tuky 100 g 0 g
UFC Banánový kečup, obohacený o vitamíny A a B6, je kečup číslo jedna na Filipínách
Rychlé info M.Trv. 06/2023
Sojová omáčka Toyomansi 750 ml

Sojová omáčka Toyomansi 750 ml

Skladem
114 Kč (15,20 Kč/100 ml)
99,13 Kč bez DPH
Bílkoviny 100 g 2 g
Sacharidy 100 g 6 g
Tuky 100 g 0,1 g
Skvělá filipínská sójová omáčka ochucená limetkami.
Rychlé info M.Trv. 06/2022
Univerzální omáčka 330 g

Univerzální omáčka 330 g

Počet hvězdiček je 5 z 5
Skladem
56 Kč (16,96 Kč/100 g)
48,70 Kč bez DPH
Bílkoviny 100 g 0 g
Sacharidy 100 g 25 g
Tuky 100 g 2 g
Tradičně se tato omáčka používá k Filipínském pokrmu lechon.
Rychlé info M.Trv. 08/2023
Sojová omáčka 1 l

Sojová omáčka 1 l

Počet hvězdiček je 5 z 5
Není skladem
94 Kč (9,40 Kč/100 ml)
81,74 Kč bez DPH
Bílkoviny 100 g 4 g
Sacharidy 100 g 8 g
Tuky 100 g 0,5 g
Skvělá filipínská sójová omáčka občas nazývaná také Toyo.

Vše o sójové omáčce

Vše o sójové omáčce

Sójová omáčka je jedno z nejstarších koření na světě. Z čeho se vyrábí, jaké druhy známe a další tipy v našem blogu.


Vše o Ústřicové omáčce

Vše o Ústřicové omáčce

Ústřicová omáčka patří k základním stavebním kamenům Asijské kuchyně. V tomto článku vám prozradíme její historii, výrobní postup a několik zajímavých tipů!